Şimdi arkadaşlar ben birine özel resmimi atmıştım ünlü olursam ifşa olurum diye korkuyorum napcam ben?

Beni ifşa etmediğini biliyorum üstünden uzun zaman geçti ve ne bi yerden tuhaf mesaj aldım falan biley olmadı ki ifşalamayacağını söyledi tehdit de edilmedim. Neyysee benim korkum şu ben sosyal medyada büyümeyi düşünüyorum ama büyür ve tanınınır hale gelirsem ifşam çıkabilir bence ya da adam siknemiştir fotoğrafı telefoncuya gider tamirciye gider o tamirci beni tanır belki o ifşalar. Hayatım bitti gibi geliyor ben kaldıramam bu psikolojiyi gerçekten , hadi ben kaldırdım diyelim ailem? Ailemin çevresi , kardeşlerimin çevresi , eşim olursa ilerde eşim eşimin ailesi laf atanlar söz söyleyenler eşimin ailesi beni istemez zaten direk napıcağımı bilmiyorum. O kişiye ulaşma şansım 0 resim bende bile yok ayrıyetren o kişinin kim olduğunu da bilmiyorum hesabı ya kapatıldı ya da kapattı saçmalığın farkımdayım ben sadece şu an çözüm istiyorum. Neden yaptığımı vs konuşmak istemiyorum zaten farkındayım

Şimdi arkadaşlar ben birine özel resmimi atmıştım ünlü olursam ifşa olurum diye korkuyorum napcam ben?