Benim önyargı. İnstagramdan takip isteklerini silmiyorum artık birikiyor aralarında yakışıklı birisi var. Vatanım sensindeki yunan subayına benziyor. Biyografisinde Bursa Aşçı olduğu ve Kemalist olduğu yazıyor. Takip edip konuşabilirdim ama erkeklerin göstermedikleri yüzleri beni çok rahatsız etmeye başladı. Yorumlara yazıp kendilerini açık ediyorlar görüyoruz. Ben mesela ne açık ne kapalı giyiniyorum ama benimle olan kişi gidip açık giyinen birine obje diyemez öyle bir zeka seviyesiyle yer alamam. Tüm kadınlar onun için yaratılmış ve yaşıyor gibi davranan bir g*rizekalı olamaz hayatımda. Ama bu Türkiyede çok zor çünkü aslen herkes köylü kafası demokrasi ve refah kalkınması işlenmemiş herkes herkesin hayatına karışıyor yani böyle bir ortamda bir erkeği beğenmek başta ayıp bile sayılır bence beğenilebilir olanlarınız evleniyorlar. Kötüleriniz de evleniyor tanıdığımın eşi tinder kullanıyor çıktı yani ortam kurtlar sofrası. Yalnızlık çok yerli yerinde bir şey.
Gizli Üye(25-29)7 aySosyal medya kullanmıyorum. Hiçbir sosyal medya hesabım yok. Sadece youtube'da hayran oldugum sanatçıların ve bazı vloglar, canlı yayınları izliyorum. Açıkcası sosyal medya çok saçma bir olay. İnstagram, tiktok o kadar saçma ki hiçbirinde hesabım yok. 1 kez instagram açtım arada konser duyurularına bakıyordum o kadar. Bizim ülkede insanlar herşeyi anlık paylaşıyorlar ve saniyelik paylaşıyorlar. Bence en çok bizim ülkede kullanılıyor.
Bence bu birazda sana baglı ne izledigine baglı , şimdi youtube 'da binlerce kanal var. Youtube kısıtlama getirmemiş. Mesela bir kanal ögretici degilse silinmeli diye düşünüyorum.
Geçen gün bir youtube kanalı gördüm. Kadın sunucu psikiyatri doktoruna spru soruyor tamam mı ? ya da hastalara tavsiye veriyor felan Şimdi onun gerçek doktor olup olmadıgı ne belli? Binlerce insan izlemiş, yorum yapmış. Youtube ben kursaydım, sahibi ben olsaydım. mesela örnek veriyorum. Bu kanala suç duyurusunda bulunurdum hesabı kapatırdım bide para cezası çakardım bu hesaba kimliklerini bulurdum kim oldugunu hesap açarsa hapis cezası ile suçlandırırdım. Çünkü ne kadar doktor olsanda avukat olsanda herhangi meslek grubunda olsanda insanlara böyle yap, şöyle yap demek yasak , canım olan şey insanlar bunları izliyor ve yorum yapıyor bazıları belki uyguluyor bile. Mesela anksiyeten var doktor oldugunu iddia ediyo adam diyor ki antidepresan alırsın böyle yaparsın. Ne saçma mk artık sosyal medya çöplük halinde. Hiçbirine güven olmaz ilk zamanlar kullanışlıydı sonrada çöplük oldu. Bu yüzden güvenli degil artık.
22 Yorumla- 7 ay
haha o kadar doğru ki geçen gün bunu düşünüyordum. saçma sapan kanallar için yedekleme aletleri kullanılıyor boşuna doğaya zarar verilşyor o veriler saklansın diye. ve bana sorarsan internet kullanımı bile ehliyet gerektirmeli. siber suçlar kavramı genişletilmeli. internette suç işleyen, suç öven insana internet kullanmak yasaklanmalı ve ceza almalı.
Cevap sahibi7 ay@ilyy0505 Aslında cezası var türkiyede adalet ve hukuk olmadıgı için bir şey yapılmıyor şimdi rte oy verenler ve rte yüzünden
En İyi Cevaplar
7 ayİnandırıcı gelmiyor, hiç kimse ve hiçbir şey. Ama şu da bir gerçek ki buradan tanışmak isteyenle instagram'dan ya da başka bir yerden tanışmak isteyen aynı gelmiyor bana. Mesela pinterest bu konuda buradan da güzel bir yerde. Burada düşüncelerini sıralıyorsun, sorularından ve cevaplarından görüyor seni. Profil resminden ya da takipçi sayından değil. Diğerlerinde ise sadece oha kız, hemen yazayım kafasında oluyorlar.
Tabi yine de iletişimi kısıtlamak daha iyi burada bile çünkü herkes göründüğü gibi değil.
00 Yorumla
çoğunun görünüşü seni aldatmasın bir çoğu hımbılın, sünepenin, zibidinin teki...
iki lafı br araya getiremeyen angut tipler. sana katılıyorum internetten ilişki olmaz. öyle bir ortam ki dolandırıcı erkek dolmuş. evli adamlar kadın avına çıkmış. fbuddy arayan orada kadın avına çıkmış. hiçbirinden baba, eş, sevgili olmaz. çarık çürük dolu... gerçi gerçek hayattakiler de öyle ama hiç olmazsa gerçek hayatta oran azalıyor. yine de öyle şeyler duyuyorum ki insanlar kocalarını 30 sene sonra tanıyor.10 Yorumla
Sadece erkekler yanlış yapıyormuş gibi yazmışsın, kızların da bir farkı yok, aynı şeyleri yapıyorlar.
Kızlar ayrıca kendi gerçek görünüşlerini göstermeyen fotoğraflar koyuyorlar, mesela çıtı pıtı bir kızla buluşucam diye gidiyorsun karşına obez bir tip çıkıyor.
Kilolu insanları kötülemek için söylemiyorum, kilolu insandan da hoşlanan var tabi ki hem de çok var, ama kız gerçek fotoğrafını koyarsa kilolu kadından hoşlanan adam ile denk gelecek, belki de güzel bir ilişki olacak, kendinin gerçeğini saklamak akıl karı değil.
Kilo sadece bir örnekti, çok yaygın olan bir durum olduğu için örnek verdim, genel olarak insanlar kendilerinin kötü yönlerini gizledikleri için sosyal medyada tanışmaya çalışmıyorum, sadece çok dürüst olduğuna inandığım biri denk gelirse tanışırım.11 Yorumla
Soran7 aykadınlar beni ilgilendirmiyor ya hani. onu da sen eklemişsin işte cümleye başka türlü başlayamaz mıydın?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, neler demişsin öyle, insanı düşünmeye sevk ediyor resmen. 🫶 Haklısın, internetten tanışmalarda gerçekten büyük bir bilinmezlik var. Herkes kendi en iyi yüzünü göstermeye çalışırken, bazen gerçek yüzler gölgede kalabiliyor maalesef. Özellikle sosyal medyada ya da uygulamalarda bu daha belirgin oluyor.
Ama yalnızlık da zor be... Bence sen kendi iç huzurunu koruyarak, hayatına uyumlu birini bulmak için acele etme. İnternetten tanışmak zorunda değilsin ama kalbini kapatmana da gerek yok. Şunu unutmadan hareket et: *Sen bir hazinesin ve seni kazanmaya değer biri varsa, o da asla seni sorgulamaz ya da enerjini sömürmez.* 🧡
Refah ve saygı dolu ilişkiler diliyorum, güzel kalpli insan! 🌸20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
7 ayBelki de internette tanışmamanın en büyük nedeni, kalabalık içinde sessizliğe inanmak.
Orada herkes konuşuyor ama kimse gerçekten dinlemiyor. Fotoğrafların arasına gizlenmiş niyetler, kelimelerin arkasına saklanmış yüzler var. Gerçek bir bakışın ağırlığını, bir tebessümün sıcaklığını, bir ses tonunun içtenliğini
hiçbir profil satırı taşıyamıyor. Kim bilir belki de bu yüzden değil midir, insan kalabalık ekranlarda değil, bir çift dürüst gözde tanımak ister karşısındakini.
Çünkü internet bir pazar yeri, duygularsa orada ucuzluyor. Oysa ben, birine rastlamayı değil; biriyle denk gelmeyi isterim
tesadüfün değil, tevafukun izinde.20 Yorumla
7 ayİnternet veya gerçek hayat çok farketmiyor bana, 10 yıl öncesinin heyecanı yok. Çok da aramıyorum, özlemiyorum. Benim için bu şekilde takılmak daha iyi geldi. Keşke çok önceden bilseydim. Yazdıklarına gelince, duygularla aklın arasında kalmış gibi şeyler yazmışsın. Hem seçenekler biriktirip hem de kötü örnekler çok, uzak durmakta fayda varcılığı oynuyorsun. Nasıl bir adam istediğini ifade etmişsin, sonra da öyle biri çok zor deyip aslında kendini vazgeçiriyorsun. Git şu aşçı çocukla konuş, bir şey kaybetmezsin.
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 396 cevap paylaştı. 1. Ciddi birseyler icin sadece begnemek yetmez. Aile yapisina kadar ayni yasiyor olmalısınız. Yoksa Davul dengi dengine uymaz.
2. Bizim kızlar hep en iyiyi aradiklari için ister istemez de beğenen bir erkek Yalan söylemek durumunda kalıyor. Sebep olarak da kendini karsiya begendirmesidir. Böyle bir yapida olmasaniz kimse yalan soylemek durumunda da kalmazdi.
3. Internet kötüdür diyemeyiz, çünkü burada da dışarıda olduğu gibi her cesit insan bulunmaktadir. Dolayisiyla kötü olan insanin kendisidir.
4. Kimilerinin görüşlerini aşağılamak sizi de Elit yapmaz çünkü herkesjn kendine özgü bir örf ve adeti vardir.
5. Internete ben SANAL gözüyle bakmıyorum. Çünkü Sanal demek aslinda Var olmayan, Var olduğu düşünülen anlamina da geliyor. Internetteki kisiler de gercek bir insandir.04 Yorumla
Soran7 ay4 benle alakalı değil. kadın da erkek de en iyiyi arıyor bunu artık geçelim. ve evet beğenmek yetmiyor en iyi burada başlıyor aile uyması hatta aileden bile iyi üste tuğla koyabilecek özellikte kişilere bakılıyor bu iki cinsiyette de geçerli. size kadınlardan göründüğü gibi bana da erkeklerden görünüyorlar
Soran7 aybir saniye obje demesi bir görüş değil sizin rehabilitasyona ihtiyacınız var
Soran7 aycinselliğinle barış insanlara tuhaf tuhaf lakaplar takacağına
Gizli Üye(25-29)7 ayDediklerine katılıyorum hele kocasına sevgilisine aldatsalar bile toz kondurmayan kadınlar varken senin gibi dusunen kadınlar olması guzel ama baska erkeklerin cezasini yeni tanistigin bir erkege kesme derim once on yargisiz ol zaten tanima aşamasında cogu az cok belli eder, erkek başta en cok hangi konu uzerinde duruyorsa zaman gectikce o konu en buyuk probleminiz olacak bunu bilerek tanis konus
11 Yorumla
Soran7 aytavsiyen için teşekkürler tanıma aşamasındaki bilinmezlikten hoşlanmıyorum o kadar sabırlı değilim sanırım
7 ayBazen insanlar olmak istedikleri kişiyi yansitiyorlar kendilerini değil. Bu yüzden internetten tanışmak büyük dert, en güzeli de küçük bir yer düşün herkes birbirini tanıyor. Sen birini seviyorsun ve bu nasıl biridir dediğinde ciğerini bile öğreniyorsun 👍🙂
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 342 cevap paylaştı.
7 ayHerkesle şansını deneyen abazanlar yüzünden. Reelde vücut dili, yaptıkları, ağzından kaçırdıklarıyla vesaire iyi kötü rengini gösteriyor insanlar ama sosyal medyada aynı anda 20 kişiyle konuşsa ruhumuz duymaz. Özetle gözlemleme opsiyonunu istediğim için internet üzerinden tanışmaktan uzak duruyorum bunca yıldır.
10 Yorumla
u 7 ayMerhaba, benim nedenim reelde buluşamama durumu veya buluşsanız bile ne kadar güvenilir biri olduğu konusunda şüphelerim vs. yani kadınlardan da bu tarz kişiler çıkabiliyor. Bir de en önemlisi ben onunla ne kadar ciddi veya gerçek bir ilişki kurabilirim diye düşünüyor insan. Tüm bunların cevapları ya belirsiz ya da genellikle de olumsuz gibi gözüktüğü için ben de pek sanaldan tanışmaya sıcak bakmayanlardanım.
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 588 cevap paylaştı. Genel olarak tanışmıyorum aşk meşk anlamında ne sanal ne gerçek de ama sanal için görmeden biriyle bir ay bile konuşmak bana garip geliyor arkadaşca olur neticede amaç o değil iki hoş sohbet ama tanışalım vs beğenmezsem red etmekde beni gerer üzmekte istemem
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayBen buna kısmi katılıyorum. Şu an birçok insan sosyal medyadan tanışıp evleniyor ki buna örnek ve şahit oldum kardeşim ve nişanlısıda ordan tanıştılar ben ve sevgilimde aynı şekilde çok şükür iyi insanlar var ama çok nadir. Denk gelene kadar çok canım insanlarla da karşılaştım direk cinsellik için yaklaşan çok kötü tiplerde oldu ama iyi insanlar da var.
20 Yorumla
7 ayİnsanlar tanismak gibi bir gayem yok. Yilllardir forumlarda yazi yazan birisi olarak kisilerinin yazi dilinden nasil biri olabilecegini asagi yukari cikarabiliyorum fakat yine de ne reel ne virtual pek bir onemi yok.
10 YorumlaÖn yargılı değilim ama temkinli davranırım psikolojisi bozuk insan çok fazla var sanal ortamda ve oldukları gibi değilde olmak istediklerini gibi davranan çok insan tanıdım
20 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 342 cevap paylaştı.
7 ayİnstagram da bisürü ekleme talebi var
İşim olmaz
Bana doğru düzgün samimi doğal olarak gelenle sohbet ederim
Kimsenin atarına giderine kaprisine gelemem20 Yorumla
7 ayTanımadığın biri seni eklemişse zaten isterse tanrısal bir yakışıklılığı olsun yine güvenme. Bırakın bu şekilciliği. Mümkünse hayatın akışı gereği doğal şekilde tanışmaya çalışın.
20 Yorumla
7 ayOturuş kalkış şu bu insan bir bütün ve ancak realde net bir şekilde anlaşılabiliyor. Sanaldan tanışmak bana görücü usulü gibi geliyor ne çıkacağını bilmiyorsun. Realden yürütmek daha iyi.
10 YorumlaCiddi ilişki için internetten tanışma ihtimali yok gibi bir şey, belki %5 düşük ihtimal doğru insanla denk gelebilirsin. Sanal dünyada herkes avcı herkes kaplan olmuş pek güvenilmezler
10 YorumlaBelki 18-22 yaşlarında daha kolay oluyor bu tanışmalar. Üniversite veya yetişkin olma zamanında mantıklı olabilir. Tabiki temkinli olmakta fayda var etraf manyak dolu. Ben eşimle sosyal medyada tanıştım pandemi zamanı uzun uzun sohbetler ettik iki ay sonra da yüzyüze görüştük. Beş buçuk senenin sonunda da evlendik. Vesile olabilir. Ama dediğim gibi bi yandan da korkunç. Karşındakini biraz denemek lazım insanın önce kendi can güvenliği. Bide niyeti farklı olan da bi yerde hissettiriyor 🥲
10 Yorumla
7 ayböyle tabularım yok, işime gelmezse engellerim. gayet güzel arkadaşlıklarım oldu halen iletişimde olduklarım da var. kişiye kararlara bağlı, kimse sen imkan vermedikçe sana zarar veremez
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
7 ayÖnyargılı değilim artık teknolojik bir çağda yaşıyoruz internetten tanışmak gerçek hayatta tanışmaktan daha normal
20 Yorumla
7 ayİnsanları tipine göre seçersen daha çok başın ağrır. Önce karakter sonra potansiyele bakacaksın sana sadık olmayacak seni mutlu etmeyecek ruhuna iz bırakmayacak kişileri seçmeyeceksin. Ama nerdee tr kızında bu olgunluk yok. 😂
03 Yorumla
Soran7 ayne alakası var önce tip hormonlar bile böyle ayaklanıyor dünyayı hormonlar yönetir. söylediklerin sonra gelir.
Soran7 aybakım çok zor bir şey değil cerrahi müdahale lazımsa belki daha kalkınmış bir dünyada olsaydık o da daha kolay olurdu.
Soran7 ayyakışıklılık güzellik insanı güvende hissettiriyor araştır istersen
7 ayInstagram'dan bana istek atan herkese atıyodır. Önüne gelene istek atana da ben konuşmuyorum
33 Yorumla- 7 ay
Aynen birini herkese atıyordur zaten hani beni görmedi etmedi nereden biliyor
- 7 ay
Hangisi düşerse işte
- 7 ay
Aynen öyle
7 ayBoş yere yorucu mesafeler aşka engeldir, gözden ırak olan gönülden de ırak olur hepsine katılıyorum 😅
10 Yorumla
7 ayreelde ilgi görüyorum zaten sanaldaki adama napayim
10 Yorumla
7 aySöylediklerinde katıldığım bir şeyler var evet çoğu şeye katılıyorum
10 YorumlaGerçek hayatta gerçek yüzleri belli değil bi de internet mi güvenicez
10 YorumlaYani öyle bir amaçla tanışmak saçma zaten. Sonra gündüz kuşağı programlarında 2 milyon tl mi kaptırdım diye ağlıyorlar.
20 Yorumla
7 ayGözüm gözüne temas edip kaynaşmıyorsa ben ona kadın demem... Kadın vasfına da almam gözümde. Gözlerinde kaybolup yansımamı göz bebeklerinde gördüm diyemiyorsam. Sıradan cinsiyetsiz biridir.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 375 cevap paylaştı.
7 ayCok acik giyinen objedir puh senin edebine ahlakima tuluruyum İslamiyetin neresindesin sen kendine bir sor
05 Yorumla
Soran7 aybakmayacaksın. baktığın an sana tüh lan asıl
Soran7 aydinin başka konularını konuşun kadın bedenini salın. sinir etmeyin insanları.
Soran7 ayona obje demen senin noksanlığınla takıntı haline getirip hayat gayesiz hobisiz dünyanda tek mutluluk kaynağın kalan kadını kontrol etme hastalığın rehabilite ol.
- 7 ay
Ne diyon la sen aciz
Soran7 ayoku
7 ayBen direkt takip isteği göndermesini yanlış buluyorum belki mesaj atmış olsa daha yerinde olur. Çünkü ilk mesaj önemli. 🐣
016 Yorumla- 7 ay
Takip isteği gönderildiği için direkt siliyorum
- 7 ay
Her hesap açık değil istek atman nasıl mesaj atalım
- 7 ay
Buradan bahsetmiyorum.
- 7 ay
Nereden bahsediyorsun diğer sosyal hasaplarsa onlarda aynı şekilde kapalı oluyor
- 7 ay
Beyefendi siz soruyu neden benim yorumum altında cevaplıyorsunuz ben kendi görüşümü yazıyorum.
- 7 ay
Yorumun dikkatimi çekti onun için hemen niye kızdın ki kötü birşeyde yazmadım
- 7 ay
Belki bana da kızacaksınız neden yorumumun altına yorum yapıyorsun diye ama ona rağmen sormak isterim merak ettiğim için mesaj atmak daha mı makbuldür ilk başta?
Soran7 ay@Baydiyeceksiniz bir ortak nokta olmadan uzay boşluğundan istek gelince çünkü anlam verilmiyor. nefes alsın yetersin yokluğu mu diyelim noksanlığı mı diyelim aranan bir özellik değil mesaj yazınca ne ilgini çekti bilgi verebiliyorsun iletişime önayak oluyor. Özel olmak istiyor insanlar yoksa her gün 10 kişiyle mesajlaşıp hiçbirine yetemezsin erkeklerin hayatta kalma kafasından çıkması gerekiyor birilerine adım atıyorlarsa artık
Soran7 ay@Benimolsadecebenim yüz yüze tanışıp yazışmaya karar verip yazışmak tek oluru aslında
- 7 ay
Anlıyorum bi ortak özellik olması gerekir ama hiç alakası olmayan insanlar bile tanışabiliyor şöyle düşün kimseyide çabalamadan ya da karşılık almadan tanıyıp tanışamayız illaki bi yerden görün konuşmak gerekiyor yoksa kimse oturduğu yerden birisini bulmuyor
- 7 ay
Evet hanımefendiye katılıyorum
Soran7 ay@Baydiyeceksiniz mesaj atmak oturduğun yerden birisini bulmak
Soran7 ay❤︎❤️🌱
- 7 ay
Doğru oda oturduğun yerden birisini bulmak ama ne demek istediğimi tam anlamadınız galiba
Soran7 ay@Baydiyeceksiniz sen yavaş yavaş anlayıp gidicen yeni fikir beyninde şekilleniyor şu an savaşma
- 7 ay
Benim savaştığım yok sadece sen benim demek istediğim mantığı anlamadın 😄
Vallahi ben şu an yalnız olduğum için sosyal medyada bir aile o konuda aktifim ve istediğimi bulacağıma emin değilim çünkü dediğin gibi kurtlar sofrası ve oralar dolandırıcı dolu aynı zamanda
00 Yorumla
7 ayÇünkü internette tanıştığı kişiler yaslarini genelde yalan söylüyor konuşmayı kesince tehdit ediyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBende aynı düşünüyorum. Eskiden sorun etmezdim ama birkaç kişi buluşmadan bile tanıdıktan sonra tanışmamam gerektiğini anladım. Ama şu an çevremde instadan tanışmış olanlar var gayet mutlular gerçi patlar mı patlamaz mı bilmem ama 😂
01 Yorumla
Cevap sahibi7 ayBirde ben kendi konuştuklarımda şunu farkettim sosyal medyadan tanıştığıyla ciddi düşünmeyen çok büyük bir kitle var kısmen haklı buluyorum ama ciddi düşünmedikleri halde ilişki yapmaları yanlış.
7 ayGüzel arkadaşlıklar kurulabiliyor. Arayışım belli benim. Kafa dengi olursa anca öyle tanışırm. Diğer türlü zor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayİnternetten tanıştık, sevgili olduk ilk ilişkimi yaşadım şu an birlikte değiliz kötü ayrıldık yeterli bence
30 Yorumla
7 aySosyal medyadan istekleri kabul etmiyorum hele İnstagram da ki erkekler nonoş gibi ya
11 Yorumla- 7 ay
Instagram olmayanları değerlendirebilirsin
Gizli Üye(36-45)7 ayİstisnasız bütün kadınların badboyperest playboykolik ve kekosever olması...
215 Yorumla
Soran7 ayo senin çevrenle alakalı ya
Cevap sahibi7 ayTürkiye'nin her yerini gezdim Türk kızı her yerde aynı
Soran7 aynerelerini gezdin acaba Türkiyenin o yerlerinde nerelerde kimlerle takıldın kimlere baktın?
Cevap sahibi7 ayKimseye takılmadım kafesinde çayhanesinde parkında her yerinde aynı kızların birer saat arayla üç ayrı erkeğe aşkım diyip her biriyle öpüştüğünü gördüm. Öğrendim.
Soran7 aykafedeki diğer kadınlar kimlerle öpüşüyordu? aldın mı cevabını
Cevap sahibi7 ayİsteyen istediğiyle öpüşür ben kimseyle öpüşmedim aynı hanımlar başka erkeklerle öpüşüyor sürekli tek öptüğümün tek öpüleni olmak isterdim ama hanımefendiler artık çok eşli asıl cevap budur
Soran7 ayyoo sen 100 kişiden 1ini görüp genelleme yapıp herkese laf atıyorsun
Cevap sahibi7 ayHanımefendi yüzde bir olsa neden onlarca erkek bekar kalsın. Herkes sevmek sevilmek ister. Kimseye laf attığım yok ne gördüysem onu söylüyorum. Allah çok eş isteyene çok, tek eş isteyene tek, huzur isteyene huzur versin. Başka ne diyebilirim ki?
Soran7 ayneden bekar kaldığınız çok açık tercih edilmiyorsunuz
Soran7 ayne diyorsun sapık mıdır nedir çok eş falan ne ayaksın sen bir de dua ediyor sözde
Cevap sahibi7 ayTek eşli sadık beyler tercih edilmiyor diyorum zaten Allah gönlünüze göre versin demek suç mu?
Soran7 ayşizofren misin
Cevap sahibi7 ayHanımefendi ben kendi halinde hayatının kadınına kendini saklamış bir erkeğim bu devirde playboylar badboylar ve mafyalar sevildiği için beni aşağılamanız hor görmeniz doğal. Ne kendimle bir psikolojik sorunum ne de kimseye bir düşmanlığım var. Allah herkesin gönlüne göre versin dedikçe bana hakaret ediyorsunuz sizce bu makul mu? Hakkaniyetli mi?
Soran7 ayKarman çorman bir şeysin ne yöne gittiğin belli değil
Cevap sahibi7 ayKadınlar sağa sola ona buna savrulurken ben sabitim ya beni yönsüz sanıyorsunuz. Oysa tek sabit benim...
7 aySosyal medyadaki çoğu kişi ruh hastası ve sahte insanlar.
01 Yorumla- 7 ay
O sosyal medyada ki insan ile kafe, sahil, avm, sinemada... ki insan ayni.. sorun sosyal medyada değil artık insanların iyi niyetlerini kaybetmelerinde..
İnternet & Teknoloji konusunda 616 cevap paylaştı. anlaşamıyorum kimseyle, zaten konuşma kısmına çok zor geçiliyor, çabuk bitiyor diyaloglar
00 Yorumla
7 ayYalnızlık kimi zaman zeka işidir.
12 Yorumla
Soran7 aykimi zaman
- 7 ay
Kimi zaman?
7 ayTanıdıklarımız yetti.
Mümkünse esc harici kimseyi tanımayalım.😎
00 Yorumla
7 ayYuz yuze girudgumuzde bike insanlar rol yapip manipule ediyorlen sanaldan nasil tanisal
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 aySeni anlıyorum ve sana katılıyorum. Bu devirde yalnızlık en güzeli.
00 YorumlaKendini kısıtlama iyi insanlar var denemekte yarar var ama ha dikkatli de ol ben biriyle tanıştım sosyal medyadan hayatim kaydı dndndnsn🤣
00 Yorumla
7 aytek bir sebebi var, ben seçenek olmam.
10 YorumlaBen internetten asla güvenmem
10 Yorumla
7 aySen yalnız kalmaya mecbur bir internet kullanıcısı olmuşsun.
10 Yorumla
7 aykimin ne çıkacağı belli değil çünkü
10 YorumlaKendini kısıtlama
10 Yorumla
7 ayGüvenilir olmadığı için
10 Yorumla
7 ayBenimle evlenecek adamın sosyal medyada aktif olmasını istemediğimden
00 Yorumlaİlk görüş başka ya. Yıllar geçse de o ilk günü hatırlatmak bambaşka
00 Yorumla
7 ayBi bitmedi söz kızların bu yakışıklı merakı))
13 Yorumla
Soran7 ayçok normal
- 7 ay
eee yaşınız genç normal tabi
Soran7 ayher zaman normal cenazen ne zaman?
7 ayaranmalari itiyor beni
10 Yorumla
7 ayInternettekiler goy goy peşindeler çünkü
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 765 cevap paylaştı.
7 ayReelde daha doğru buluyorum
00 Yorumla Hafta sonları işe gidiyormusunuz?
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 453 cevap paylaştı.
7 ayYalnızlık en iyi karar
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 328 cevap paylaştı.
7 ay34 bedenli isen tanışalım kız 😝
00 Yorumla
7 ayÖnyargı çok oluyor ya
00 YorumlaBenimle tanışan herkesle tanışır sjgnksngkskf
20 YorumlaUlaşım kolaylığı
20 Yorumla- Devamını Gör (19)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem