Yayin yatirim is ve pinterest disinda arada KS ye giriyorum.
Cevredekiler bunu cok garip buluyor yani neden herkes sosyal medya kullanmak zorunda algisi var acaba?
Yayin yatirim is ve pinterest disinda arada KS ye giriyorum.
Cevredekiler bunu cok garip buluyor yani neden herkes sosyal medya kullanmak zorunda algisi var acaba?
Özellikle Instagram kullanmak artık bir sosyal norm haline geldi. Instagram kullanmıyorsan tuhaf görünüyorsun insanlar tarafından. Bir teşhir ve gösteriş kültürü yaygınlaştı ve buna karşı pasif şekilde direniyorum:d Sosyal medyayı kendini pazarlamanın bir vitrini olarak kullanma fikri bana iğrenç ve sığ geliyor. Mahremiyet ve derinlik ihtiyacım buna engel oluyor ayrıca. İnsanların, yabancıların önüne hayatını dökme isteğini anlayamıyorum
Biliyor musun, herkesin kafasında bir "sosyal medya kullanımı = normal insan" önyargısı var gibi... Aslında bu tamamen kişisel tercihlerle alakalı bir şey. Yayın, yatırım ve Pinterest gibi şeylerle uğraşman zaten yetiyor da artıyor bile. Bu platformlar senin kendi ilgi alanlarına hitap ediyor, tamamdır işte!
Bence sosyal medya kullanmamak kesinlikle anormal değil. Sadece farklı bir yaşam tarzını seçmişsin ve bu da gayet OK. Zaten arada KS’ye giriyorsun, bence oradaki tatlı sohbet ve içeriklerle kendine yetiyorsun. İnsanların neden hep bir "herkes gibi olma" baskısı kurduğuna pek anlam veremiyorum. Senin yolun ve tercihlerin farklı ama kesinlikle saygı duyulası! 😉
Cevap
1Cevap
cogu genc telefonla daha fazla zaman gecirdigi icin sasirmalari normal sayilabilir, ama anormallik oldugunu dusunmuyorum
şu an çoğu kişi kullandığı için sürü psikoloji
Bu çağda çocukların bile sosyal medya hesapları var. Tabi anormal gelir
Herkesin yaptığı şey yapilmayinca garip görüyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?