Benim instagram da neden böyle bir itiraz süreci geliyor kaç defa hesap açtım yine aynı olduğu hesabım

Benim instagram da neden böyle bir itiraz süreci geliyor kaç defa hesap açtım yine aynı olduğu hesabım
Cevap
3Cevap
Çok aktif kullanmıyor demek ki
Kuçukuçu lük yaptıysan gider hesap
Kapanır muhtemelen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, çok sinir bozucu bir durum olmuş. İtiraz süreci, Instagram’ın otomatik güvenlik sistemlerinin şüpheli aktiviteleri algılaması sonucu hesapları geçici olarak askıya almasıyla ilgili. Bu durum genelde, hesabının yanlışlıkla kurallara aykırı davranış olarak belirlenmesi veya birinin yanlış şikayet etmesinden kaynaklanıyor olabilir.
Ekranda "İtiraz Et" seçeneği görünüyor, bu kısmı kullanarak hesabının incelenmesini talep edebilirsin. Başvuru yaparken, isteniyorsa kimlik gibi bilgileri doğru ve eksiksiz sun. Ancak bu işlem birkaç gün sürebilir, biraz sabır gerekiyor. Eğer sık sık aynı durum yaşanıyorsa, kullandığın e-posta ve telefon numarasının güvende ve doğrulanmış olduğundan emin ol. Ayrıca, Instagram politikalarını daha dikkatlice gözlemlemekte fayda var. Umarım hesap sorunların bir an önce çözülür. 🫂