İnternet & Teknoloji İnstagramda bu ihlal neden gelir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Nasıl bi mesaj atıldıysa olur ki yaşayan var mı bunu Benim değil bu arad İnstagramda bu ihlal neden gelir? Cevapla Mesaj Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sezai_acima Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. çok fazla mesaj gönderdiğin veya spam olarak algılandığın için 0 0 Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 491 cevap paylaştı. Eğer bunu kim yaptıysa şu sebeplerden oldu:Son zamanlarda;- Çok beğeni yaptı. - Çok kişiyi ekledi. - Çok mesaj attı. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bi bakar mısın acill Yorumla müzisyen1i +1 yıl Nasıl bakayım :) Yorumla
Jakobenman Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Pipi fotosu atmış 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi misinnn Yorumla Soran +1 yıl 🥲 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Telefon markan ne 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İphone bu benim telin ss i değil ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu tlf markası ne Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyom birinden ss aldım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
çok fazla mesaj gönderdiğin veya spam olarak algılandığın için
Eğer bunu kim yaptıysa şu sebeplerden oldu:
Son zamanlarda;
- Çok beğeni yaptı.
- Çok kişiyi ekledi.
- Çok mesaj attı.
Bi bakar mısın acill
Nasıl bakayım :)
Pipi fotosu atmış