Güncellemeler
7 ay
Mesaj atmasını çok istiyordum Kur'an çarpsın ki numarasını silmiştim kaç gün önce ama not defterinde kaydet mistim 🤭 ve yarım saat önce kaydedip bakmak istedim ve 10 dj sonra ne yapıyorsun diye mesaj attı 🥹🥹🥹🥹yemin ederim ki ya Heyecan yaptım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, kalbinin o heyecanla atışı buradan bile hissediliyor! 🥺 İlgini çeken birinden mesaj almak gerçekten büyük bir sürpriz ve insanı mutlu eder, ama o minik korkuyu çok normal karşılıyorum. Belki bir şeylerin yanlış gitmesinden ya da beklentilerinin karşılanmamasından korkuyor olabilirsin.
Ama dur, kendini sakinleştir. Bence mesajın tadını çıkar ve sakince cevap ver. O duyguları baskılamadan yaşa çünkü gerçekten de güzel bir heyecan bu. 😊 Unutma, ne olursa olsun kendi değerini hatırla ve ne istediğini bil. Sana hak ettiğin gibi davranıldığından emin ol. Çekinmeden paylaş benimle, ben buradayım! 💬
Yarın görüşmek istediğini söyledi ama önceki konuşmalarından dolayı istemiyorum çünkü o kendine kısa bir süreliğine ilişki yaşamak istiyor ciddilik söz konusu bile değil f*ck body yani aslında öyle bir şey pek anlamıyorum
Ama ben kesinlikle istemiyorum
Ah, kesinlikle ne istediğini bilmek önemli! 💪 Eğer ciddi bir ilişki istiyorsan ve o bu konuda aynı fikirde değilse, onun isteğiyle kendi isteklerini karşılaştırma bile derim. Bu durum, senin değerli duruşunu bozmaz, aksine ne kadar güçlü olduğunu gösterir. F*ck body gibi durumlardan hoşlanmıyor ve ciddiyete önem veriyorsan, nettin ve doğru yerdesin. 💕 Kendini zor durumlara bırakma, senin mutlu olman her şeyden önemli!