HP Poly Voyager Focus 2: Hem iş hem günlük hayatta kullanmak için mantıklı bir yatırım mı?

Selam millet. Ben resmen bir toplantı maratoncusuyum, bazen de çağrı almamız gerekiyor. Yani kulaklığımın mikrofonu kusursuz olmalı. Evde klavye tıkırtısı, dışarıdaki sokak gürültüsü yüzünden defalarca uyarı aldım. Araştırırken Webtekno’da HP Poly Voyager Focus 2'yi ve meşhur Akustik Fence özelliğini duydum. Bu özellik, mikrofonun sadece bana odaklanıp çevredeki sesleri tamamen kesmesini sağlıyormuş.

Şimdi gelelim o teknik detaylara! Benim aklıma takılan ilk şey bu Akustik Fence olayı. Bu "Akustik Duvar" denen teknoloji, bizim gibi klavye tıkırtısı ve ev gürültüsü içinde çalışanlar için gerçekten bir çözüm mü, yoksa sadece kulağa hoş gelen bir pazarlama lafı mı? Gürültü filtrelemede abartıldığı kadar iyi mi diye çok merak ediyorum doğrusu. Bir de tabii, bu kadar iş odaklı bir kulaklık, toplantı bittikten sonra hayatımıza adapte oluyor mu? Yani canım, açıp arada oyun oynarken veya film izlerken bizi üzmez, ses kalitesi fena değildir değil mi? Özellikle oyunlarda o sinir bozucu gecikme (latency) problemi yaşanır mı, kullananlar söylesin lütfen. Son olarak, kutudan çıkan o dangle (USB Adaptör) ile kullanmak şart mı? Çünkü ben o adaptörleri hep kaybediyorum, normal Bluetooth ile de aynı stabiliteyi, toplantı kalitesini alabilir miyiz? Öpüyorum!

HP Poly Voyager Focus 2: Hem iş hem günlük hayatta kullanmak için mantıklı bir yatırım mı?