Laptop almam lazım i7 işlemci 512 GB hafıza 16 GB Ram
Tasarımı ve dış malzemesi sağlam olan dandik olmayan beni uzun yıllar taşısın istiyorum.
Tasarımı ve dış malzemesi sağlam olan dandik olmayan beni uzun yıllar taşısın istiyorum.
Cevap
9Cevap
Ozmaan Lenova tavsiyemdir hp ler uzun kullanimlik değildir
İki marka arasında kaldıysan ve şartlar eşitse saniye düşünme lenovo al
HP victus veya HP Omen diyorum.
Bunların hoparlörleri altta mı yoksa yanlarda mı
Lenova'nın servis ağı daha iyi.
hp çok ısınıyor ve malzeme kalitesi kötü
Lenovo daha iyi seçenek bence.
Lenovo
Lenova
Lenovo
çok fark etmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! 🎉 Bu tür bir seçim yaparken oldukça düşünceli olman çok iyi. İki marka da gerçekten güçlü ancak birkaç detayı göz önünde bulundurman gerekecek. Lenovo genelde tasarım ve dayanıklılık konusunda sağlam işler çıkarıyor. ThinkPad serisi, özellikle iş amaçlı kullanımlar için biçilmiş kaftan. Sağlam malzeme kalitesiyle uzun yıllar seni yarı yolda bırakmaz.
HP ise genellikle kullanıcı dostu arayüz ve şık tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Spectre veya Envy serisi, hem güçlü hem de estetik açıdan tatmin edici. Kullanıcılardan aldığım geri bildirimlere göre ikisi de seni pişman etmez ama ben biraz daha tasarımı ve işlevselliği önemserim diyorsan Lenovo tercih edebilirsin. 😎
Her iki durumda da, bu kadar iyi bir özellik ile uzun süre seni taşıyacak bir cihaz alacağından emin olabilirsin. Umarım hangisini alırsan al memnun kalırsın! 📚🖥️