Sevgilime güveniyorum ama bazen içime şüphe düşüyor içine bu yüzden WhatsAppı bende ama bilmiyor sizce hata mı yapıyorum?

Önceki ilişkimde aldatıldığım için herşeye güvensiz yaklaşıyorum bazen sıkıyorum sevgilimi ama ne yapayım elimde değil bir de telefonuna bakmamı istemiyor çevresinde herkese karşı böyle küçük yiğenlerine bile vermez oyun oynama için o denli ama istemsizce bende şüphe uyandırıyordu şifresini herşeyini de bilirim uygulamalarında da şifre de yok ama yine de rahatsız oluyodum aradığım zaman meşgul olunca acaba kiminle konuşuyon diyorum söylüyor şu erkeklerin bazen düz düşünmesi beni çok yoruyor kiminle deyince biriyle derler hep bi genel cevap neyse bende daha fazla dayanamadım bari WhatsAppına bağlanayım dedim bağlandım şu an hiçbir sıkıntı yok ilk anlarda kendimi kötü hissettim ama şimdi daha rahatım onu da sıkmıyorum çünkü biraz kontrolümde bi süre sonra silerim ama emin olmam lazım size yanlış geliyor mu?

Sevgilime güveniyorum ama bazen içime şüphe düşüyor içine bu yüzden WhatsAppı bende ama bilmiyor sizce hata mı yapıyorum?