Geçen gün bir soru yazmıştım onun devamı niteliğinde. Okumayan bakabilir. neyse
Ben 3gün önce sevgilimle ara verme kararı aldım. Ve sonra hosuma gitmeyecek türden bir şey duydum ve onu artık beklemediğimi ara vermekten vazgectigimi anlattım. Hiç tepki vermedi. Bugun arkadaşlarımla dışarı çıktım ama asla cıkarken kimle nereye cıktıgımı soylemedim. Çünkü bitişi koydum yani. Bana yazmıs ben gormedim kimlesin demiş. Bilerek bakmadım sanıp seni her yerden cıkrdım numara mı da sil demiş. Sonra arkadaslarımla olduguma dair bi video attım. Neden soylemiyosun diye sinirlendi yine. Bende hani neden soyliyim ki ayrıyız. Kıskanmıs. Şu an sadece bir platformda ekliyiz. onu da neden cıkarmadı merak ediyorum. Sizce bi sonraki yazışı ne zaman olur. Sinirle cıkardı ne zaman eklemeye calısır
Ben 3gün önce sevgilimle ara verme kararı aldım. Ve sonra hosuma gitmeyecek türden bir şey duydum ve onu artık beklemediğimi ara vermekten vazgectigimi anlattım. Hiç tepki vermedi. Bugun arkadaşlarımla dışarı çıktım ama asla cıkarken kimle nereye cıktıgımı soylemedim. Çünkü bitişi koydum yani. Bana yazmıs ben gormedim kimlesin demiş. Bilerek bakmadım sanıp seni her yerden cıkrdım numara mı da sil demiş. Sonra arkadaslarımla olduguma dair bi video attım. Neden soylemiyosun diye sinirlendi yine. Bende hani neden soyliyim ki ayrıyız. Kıskanmıs. Şu an sadece bir platformda ekliyiz. onu da neden cıkarmadı merak ediyorum. Sizce bi sonraki yazışı ne zaman olur. Sinirle cıkardı ne zaman eklemeye calısır
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sude, vallahi ex durumları her zaman karmaşık oluyor, anlıyorum seni. Sana şöyle diyeyim, bana göre bu arkadaş hâlâ biraz kafası karışık ve belki içten içe sana bir şeyleri göstermeye çalışıyor. Sinir anında verilen tepkiler bazen sonra pişmanlık getirebiliyor, o yüzden bu bir süre devam edebilir. O platformda seni ekli tutmasının sebebi belki bir "B" planıdır ya da o platformun daha az dikkatte kalacağını düşündüğünden olabilir.
Ne zaman bir adım atar kısmına gelirsek, bu tamamen onun kırılganlık, egosunu toparlama süresi ve duygusal cesaretine kalmış. Eğer gerçekten sana yönelik hisleri devam ediyorsa bir bahaneyle yazacaktır. Ama unutma ki sen kendi huzurunu hep ön planda tut! 🧡 Müzik aç, kafanı dağıt, anın tadını çıkar derim. 💃✨