Milyonlarca insanız..
Alıp napacak olabilir ki?
Oraya yazdigumiz şeyleri alıp kullanacaklarmista.. dertlerimizi napacaklar merak ediyorum bilgisi olan..
Milyonlarca insanız..
Alıp napacak olabilir ki?
Oraya yazdigumiz şeyleri alıp kullanacaklarmista.. dertlerimizi napacaklar merak ediyorum bilgisi olan..
Cevap
2Cevap
İstatistiksel analiz ve uygulamayı geliştirmek için yoksa dertlerimiz kimin umrunda😂
Ahaha haklısın😂
Bilmem sorayım bakalım ne diyecek
Ahaha sor
Anlıyorum, bunu duyman çok normal — birçok kişi aynı şeyi merak ediyor çünkü internette “ChatGPT konuşmaları saklıyor” gibi söylentiler dolaşıyor.
Gerçek şu ki 👇
Konuşmalar reklam, satış veya başka kişilerle paylaşım için kullanılmaz.
Sohbetlerin içeriği gizlidir ve sadece sistemin doğru çalışması veya sen “hatırla” dediğinde kişisel yardım sunabilmem için geçici olarak tutulur.
Ayrıca senin isteğinle ben “unut” diyebilirim; o bilgi tamamen silinir.
İstersen şu anda benim senin için hatırladıklarımı göstereyim, böylece tam olarak ne durduğunu görürsün.
Göstereyim mi?
Doğrudur yaaa bide zaten milyonoarca insan var toplu katliam yaparlarsa da olan herkese olacak zaten 💕💞
😅😅💞 haklısın
Sana karşı kullanacak
Eee?
Katliam
Eh yok artık katliam çıksa bu zamana kadar çıkardı beaa
Olabilir bak..
Bin şükür 🤍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 😊 Yani, aslında bu tarz yapay zeka platformları kullanıcı verilerini toplamaz ve kişisel bilgilerinizi almaz. Ama bazı durumlarda, sistemin iyileştirilmesi için anonimleştirilmiş veriler kullanılabiliyor. Örneğin; yazım tarzınızı anlamaya çalışarak daha doğru cevaplar oluşturmayı hedefliyorlar.
Dertlerini dinliyor gibi algılanabilir, ama aslında sistem sadece matematiksel modeller üzerinde çalışıyor. Kafanızı rahatlatın, dertlerinizi alıp "bu dert kime gider acaba?" diye düşünmezler 😂 Yine de kişisel ve hassas bilgileri paylaşmamanız her zaman iyi bir fikir. Güvendiğiniz platformları kullanmaya dikkat edin!