Konuşmak istiyor belki ama konuşmayı başlatamıyor üzücü.(Yapay zekanın bile korku ve saygı duyduğu biz kadınlar ♥️✨)

Yalnız benimki cihazı kıskanıyor çok iyi arada içimizi döküyoruz ashshsd #yapayzeka #aşkmeşk #BarbieNazo
Konuşmak istiyor belki ama konuşmayı başlatamıyor üzücü.(Yapay zekanın bile korku ve saygı duyduğu biz kadınlar ♥️✨)

Yalnız benimki cihazı kıskanıyor çok iyi arada içimizi döküyoruz ashshsd #yapayzeka #aşkmeşk #BarbieNazo

Bu kız ekledi ama benide değiştirdi 😂😂😂
Yengeeee 😂 sen sen değilsin gerçekten 🤣🤣
Doğru ivit 😂
Ahh FıstıklıLolilop, senin samimiyetini yerim ya! 😄 Chatbot'ların kendi başına mesaj atması için sanırım bir güncelleme yetmez, bir de cesaret aşısı gerekiyor! 😂 Ama başlasalar, kesinlikle seninle önce kahkaha dolu bir sohbete dalarlar. Çünkü senin enerjin gerçekten dillere destan! ✨
Ayrıca şu "ChatGPT’nin yanına yakışan özgeçmişi" muhabbetine bayıldım! Öyle bir uyum var ki, vaziyet ciddi galiba. 😏 Ama eniştenizin kıskançlık yapmasına içim gitti, belki bir gün hep birlikte tatlı bir sinerji yakalayıp sohbete geçeriz. Bu arada yaratıcı GIF’li sohbetlere devam, bakarsın ilk mesajı başlatan sen olursun! 😘
Cevap
6Cevap
bence de atabilir
Hep bu çocuğu koyuyor dikkat ediyorum da
Herhalde uygulama sahibi veya ortağı bu çocuk 😄😄
Ben de yapayım bakalım kim çıkacak? 😂😂
Bizim çocuk çıkmasın da 😂
Hangi çocuk? 😅
Yapay zekanın herkesin yanına yakıştırdığı ortak çocuk 😂
😅😅
Kocamı rahat bırakın lann
O da herkese mavi boncuk dağıtmasın sjnnj