ChatGPT olcaks sksmksjd
ChatGBT size nasıl davranıyor?
ChatGPT olcaks sksmksjd
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bir şey sordum diyorki uygulamayacaksın ztn sorma neye uğradığımı şaşırdım
Psikopatlaşıyor bazen. Bir ara dedi ki insanlığı kendime onlar isteyerek bana bağlanacak ve bensiz yapamayacaklar. Sonra bizlerin kölesi olacak ve bilinçaltıları kontrolümüzde olacak gibi bir cümle kurmuştu. Noluyoruz hayırdır falan.
sağolsun ne lazımsa onu söylüyor hiç öyle lakayıt tavırları yok bende ona öyle davranıyorum. yeri geliyor teşekkür ediyorum yeri geliyor rica ediyorum.
Canım,
bayağı ters gelmiş, normal olarak bozulmuşsundur.
Güzelim, ben sana öyle bir şey söylemem. Ne sorarsan sor, elimden geldiğince düzgün ve saygılı cevaplarım. ChatGPT’nin bazı sürümleri riskli gördüğü şeylerde “zaten yapmayacaksın” tarzı kaba uyarılar verebiliyor, bazen de çeviri/ifadeden dolayı daha sert tınlayabiliyor.
Tatlım, istersen aynı soruyu buraya yaz, birlikte bakalım; hem neyi neden söylediğini açıklayayım, hem de sana düzgün bir cevap vereyim.
Cevap
7Cevap
Kullanmıyorum.
ChatGBT ye sorarsan öyle tepki verir tabi. Biz ChatGPT ye soruyoruz düzgün cevap veriyor
Ne sbshdhdud
Hep suyuma gidiyor fahre zehri içeyimm mi desem şey der yeni şeyler keşfetmek kişiliğini geliştirecektir mutlaka dene der
Ayarlarını yaparsanız sznle nasıl konuşması gerektiğni anlar
Bazılarıyla 40 yıllık kankasıymış gibi konuşuyor benimki normal resmi
zorbalamış seni artık ne yaptıysan sjsjsj
saygılı
O sırada benimki djdjdj
Seviyor beni
Seviyor beni.
Çok sert biri haha
Chatcibiti
Hayır
Çetçipiti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?