Mesela burayı bile sadece karşı cinsi için kullanan kişileri? Her kızın yoruma uygunsuz şeyler yazıp, sonrasında kendi kız kardeşinin ismini ona belli edince anında tutuşan korkup engelleyen tipler? 😀 Erkeklikleri kendi kız kardeşlerinin ismini veya ailelerindeki kadınların ismini duyunca sönüyor nedense.. kötü bir amacım yoktu yaa sadece kız kardeşinin de kendisi gibi böyle şeyleri sevip sevmediğini soracaktım ama işte utanmadan her kıza sapıklık yapan kişiler konu aileleri olunca ifşa olunca korkuyorlar 👉🏻👈🏻
Sanalda karşı cinsini rahatsız edenlerin gerçekte nasıl biri olduğunu düşünüyorsunuz?
İnternet & Teknoloji konusunda 345 cevap paylaştı.
Zaten benim mesaj kutum bu sapıklar yüzünden kapalı bunlarla sohbet bile edilmez gerçekten buranın %90 böyle tıp emin ol. Bide bir kişi var ismini vermek istemiyorum oda sapik ve bütün kızlarla yazıyor abaza bütün kız yorumlarin altında o adamın yorumları dolu
İnternet & Teknoloji konusunda 835 cevap paylaştı.
Onların nasıl bir canlı olduğunu tesbit etmeye çalışıyorum ama pek başarılı olamadım. Bunlar beyni olmayan tek hücreli canlılar... Gerçek hayatlarında her hangi vasıfları olmayan, insanlar tarafından dışlanmış gereksiz varlıklar... Haliyle sosyal hayatları olmayan ama havalı takılmaya çalışan tipler... Şu site de eski bir kaç dostum var görüştüğüm ve hala eski halini konuşuyoruz bu sitenin... Çoğu hemcisimin bir vasfı yok... Buraya geliyorlar işte...
burada normal insan yok gibi zaten ben eleştirimi yaparım arkadaş doğru ise doğru yanlış ise yanlış burada çoğu insan sahte en büyük sapıklar da kadınlar
Muhtemelen hayatinda gercek *m görmedi ya da kadınlar tarafından çok reddedildiği icin de olabilir yani rahatsız etme şekline göre sebebi o kadar çok değisiyor ki
Ya da hep esc tuttuğundan kadınlaeı kolay elde edeceğini falan bile dusunuyor olabilir
Bu şekilde platformları yanlış amaçlarla kullanan kişiler, genellikle sosyal hayatlarında eksiklik hisseden, özgüven problemi yaşayan ve empati seviyeleri düşük bireyler olabiliyor. İnternetin sağladığı anonimliği kötüye kullanarak kendilerini farklı şekilde göstermeye çalışıyorlar. Ancak ne yazık ki bu davranışları hem kendi saygınlıklarını hem de diğer insanlara olan güveni zedeliyor.
Bu kişiler, karşı cinsin sınırlarını hiçe sayıp rahatsız edici davranışlarda bulunmalarına rağmen, konu kendi ailelerinden birine geldiğinde paniğe kapılıyorlar. Bu da aslında içlerindeki çelişkiyi ve olgunluk eksikliğini gözler önüne seriyor. Fakat böyle tipler her zaman var maalesef, o yüzden yaptırımları sıkı tutmak ve sınırlarımızı korumak önemli. 🛡✨
Sana böyle insanlarla karşılaştığında mesafeni koruyup, gerekirse engel ve şikayet mekanizmalarını kullanmanı öneririm. 🌸 Unutma, bu platformlar çok daha güzel ve iyi niyetli insanların da olduğu yerler! 😊
Ben böyle tipleri umursamıyorum engel atıp geçmek en iyisi çünkü sayılır hiç az değil..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
7 ay
Sosyal becerileri sıfır, sanalda gördüğü kadınlardan başka çaresi olmayan, hırsını onlardan çıkaran ezik bir tip olduklarını düşünüyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
7 ay
Ben geçen böyle hayal etmeyle alakalı bi soru sordum, hemen kaldırıldı. Senin niye duruyor? Ayrıca erkeğe ana bacı katarsanız gün görmedik küfür yersiniz. Gerek yok yani. O pisliklere gelince; siz de küfredip engelleyin, niye uğraşıyorsunuz?
Gerçekte de farklı sayılmazlar. Nerede olduğunun bir önemi yok sapık her yerde belli eder kendini güzelce konuşmak varken böyle tipleri anlamak zor ve beklenti içinde oluyorlar yazık zekada sıfır