Ben gerçekten meşgul olduğumda geç yazıyorum sadece. Onun dışında taktik yapmak bana göre değil, yapanları da hayatımda tutmuyorum. Güzel ve akıcı sohbet etmek varken üçün beşin hesabını yapan insanla iletişimde kalmam
İnternet & Teknoloji konusunda 630 cevap paylaştı.
Biri bana geç yazınca aynı şekilde bekletmem, çünkü karakterim başkasının tavrına göre şekillenmez. Ama içimde bir şey eksilir, hevesim kaçar, o samimiyetin sıcaklığı yerini soğuk bir sessizliğe bırakır. İlgisizlik, bazen kelimeden çok şey anlatır. İnsan değer gördüğü kadar kalmak ister, görmediğinde uzaklaşır. Benim için en büyük soğuma, geç gelen bir cevabın içinde saklıdır. Çünkü geç gelen her yanıt, bir duyguyu öldürür.
Davranış şekli önemlidir benim için. Tabi şimdi kalkıp uzun süre boyunca yazmıyorsa aynı şeyle karşılaşır. Sadece anlık beklenti içine girmemek lazım. O anlık işleri olabilir. Diğer türlü günlerce yazmıyor veya dönüş yapmıyorsa aynısını uygularım. Yoksa değerini hissettiren insanlara karşı davranışım her zaman pozitif olur. Diğer türlü nötr kalıyorum.
İnternet & Teknoloji konusunda 397 cevap paylaştı.
Hani bi defa olur anlarım, zaten geç cevap yazanla konuşurum. Sorarım da neredeydin yazdım yoktun. O kişi de gerekli açıklama yapıyorsa sıkıntı yok. Yok duymadım etmedim, sessizdeydi bilmem nerdeydi... gibi cevaplar geliyorsa zaten görüşme bitmiştir. Ben de misilleme yaparım, huyum kurusun :)))))))
Ya gerçekten şu taktik olayları bazen beni de yoruyor! Ben de senin gibi düşünüyorum, canım. Müsaitsem direkt cevap yazarım, çünkü karşımdaki kişiyle iletişimde dürüst olmayı seviyorum. Zaten mesaj atmak bir yarış ya da strateji oyunu değil ki, değil mi? 😊 Hem samimiyet her zaman kazanır!
Pek insanlarla samimi olan veya sürekli mesajlaşan biri değilim. Biri gerçekten ilgimi çekiyorsa, uzun soluklu sohbet eder, müsait olduğum müddetçe saygısızlık yapmamak adına bekletmeden cevap veririm. Fakat aynısını karşı taraftan görmezsem, o kişi başkasının karşı tarafı olarak hayatına devam eder.
İnternet & Teknoloji konusunda 925 cevap paylaştı.
Bana fark etmez en yakınlarımla konuşuyorum canım dediğim insanlarla,, onlar günler sonra bile yazsalar anında cevaplarım. Daha yeni konuştuğum kişi böyle sürekli geç yazmalar, müsayit değildim diyip müsayit olunca da yazmıyor umursamıyorsa bir bayss çekerim sddfyresftd uğraşamam valla 😂😅
Çok sevdiğim biriyse gördüğüm an cevap veririm bekletmesnin önemi yok genel olar görünce yazıyorum. Sürekli alışkanlık haline geldiyse ve samimi olduğum biriyse sövüyorum