Birini telefonunuza neden I'm diye kaydedersiniz?

Eşim bi kızın numarasını I'm diye kaydetmiş ben de kıza sen kimsin dedim aradım açmadı eşimden engellediim. Sonra kendi numaramdan aradım 4 gün sonra dönüş yaptı beni aradı ama hastayım diye açamadım bu kız gitmiş eşime bu durumu anlatmış. Eşim sordu neden yaptın diye ben de salağa yattım numarası kayıtlı değildi seni aramış ben de kimsin diye sordum dedim engelledim sonra dedim yanlışlıkla aradığını düşündüm dedim ama eşim bu duruma çok kızdı. Sizce çok mu yanlış bi davranışta bulundum. Eşime bu kim diye sormak istemedim çünkü telefonumu karıştırma der cevap vermez ve sadece 1 kere telefonla görüşmüşlerdi herhalde bir daha aramaz sıradan biridir diye düşündüm engelledim ama olayda kusurlu ben oldum. Hatta numarası kayıtlı değildi tanımıyorsundur yanlış numaradır diye düşündüm engelledim dedim sen durumu nerden öğrendin diye sordum eşime ve cevap vermedi. Büyük ihtimalle bu kız arkadaşı mi her kimse durumu anlatmış ona

Güncellemeler
7 ay
Çok tepki gösterdi telefonunu bile kırdı arkadaslarin varsa benim de tanımam lazım dedim diye. Böyle gizemli arkadaşlara kim olsa şüphelenir
Birini telefonunuza neden I'm diye kaydedersiniz?