Aşk İlişkileri Sevgilim beni telefona Geyşam diye kaydetmiş bu ne demek? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bugün cafede wcye gıdınce bıraz kurcaladımda telını. Güncellemeler+1 yıl boyu devrılısıce bok bulur yarın beni... gosterecem ona japon hayat kadınını Sevgilim beni telefona Geyşam diye kaydetmiş bu ne demek? Cevapla Telefon Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
CanerGök Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Geyşa Japon dansı yapan kadınlar, hayat kadını değiller ama çokta masum değillerdir. Ama sevgilin muhtemelen tipini benzetmiştir çekik gözlü isen. 0 0 Yorumla
hikmet0858 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl Geyşa hahaha Japonların hayat kadınlarına derler bunu. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl abv onun yarın ayrılacam Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Ayakları küçük olurmuş geyşaların ama başka bir şey bilmiyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl çok küçük değil 38 nu giyiyorum Yorumla hayalmee +1 yıl Ben bi tek bunu duymuştum bi soru da canım bunun dışında başka bir bilgim yok ama makara yapan erkek üyeler vardı pis pis şakalar onu hatırlıyorum masaj yapanlar varmış ayakları ile Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. bir geyşanın anıları kitabını oku ne demek olduğunu anlarsın.zaten google yazsan anlamı çıkacak. japon eğlence kadını işte 0 0 Yorumla
RockGirl656 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Köle ve salak olarak görüyor. Yani yanlış anlama ama geyşalar erkeklerin her dediğini sorgulamadan yapar. Saf yerine koyuyor seni 0 0 Yorumla
Beyzaa0012 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Japonca dansçı kadın demek 0 4 Yorumla Soran +1 yıl beni japonlaramı benzetiyor Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Bilmiyorum yavrum japon kültüründe erkek müşterilere dans şarkı ve sohbet yoluyla eşlik eden kişilere deniyor Yorumla Soran +1 yıl ayy cok pıslıkmıss Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Ahahaha Yorumla
duygusalkaktus Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. bu nasil bi kaydedis sekli jdjd 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Gerçekten onun geyşası mısın 0 0 Yorumla
Borjgali_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 68% +1 yıl Geyşa Japonya'daki cariyelere/orsplara denir. 0 0 Yorumla
Meraklıpanda01 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl O ne ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bılmedıgım ıcın sordum zaten Yorumla
bbusee__00 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Değişik 0 1 Yorumla HEYECANSIZHAYAT +1 yıl Bana da lazim geysa ruhlu bir hatun. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Geyşa Japon dansı yapan kadınlar, hayat kadını değiller ama çokta masum değillerdir. Ama sevgilin muhtemelen tipini benzetmiştir çekik gözlü isen.
Geyşa hahaha Japonların hayat kadınlarına derler bunu.
abv onun yarın ayrılacam
Ayakları küçük olurmuş geyşaların ama başka bir şey bilmiyorum
çok küçük değil 38 nu giyiyorum
Ben bi tek bunu duymuştum bi soru da canım bunun dışında başka bir bilgim yok ama makara yapan erkek üyeler vardı pis pis şakalar onu hatırlıyorum masaj yapanlar varmış ayakları ile
bir geyşanın anıları kitabını oku ne demek olduğunu anlarsın.
zaten google yazsan anlamı çıkacak.
japon eğlence kadını işte
Köle ve salak olarak görüyor. Yani yanlış anlama ama geyşalar erkeklerin her dediğini sorgulamadan yapar. Saf yerine koyuyor seni
Japonca dansçı kadın demek
beni japonlaramı benzetiyor
Bilmiyorum yavrum japon kültüründe erkek müşterilere dans şarkı ve sohbet yoluyla eşlik eden kişilere deniyor
ayy cok pıslıkmıss
Ahahaha
bu nasil bi kaydedis sekli jdjd
Gerçekten onun geyşası mısın
Geyşa Japonya'daki cariyelere/orsplara denir.
Geyşa; Japon hayat kadını :)
O ne ya
bılmedıgım ıcın sordum zaten
Knk geyşam ne lan ilk defa duydum xkxks
Çok vahşi
Değişik
Bana da lazim geysa ruhlu bir hatun.
İy ayrıl
Haha:d
nden guldun