Güncellemeler
8 ay
Bu kişi mesaj gönderip silmiş mi yoksa tiktok onu tanıyorum diye rehberimde ekli diye öneri olarak mı gösterdi ama bu kişinin sohbet balonu sabit kalıyor başkaları da çıkıyor sohbet balonumda ama onlar gidip geliyor sonra başkaları da çıkıyor ama bu kişi sabit yerinde duruyor gitmiyor.. Ayrıca ilk gönderilen mesaj isteği siliniyor mu takiplesmediğin biriyle?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Betülcüm, TikTok'ta şöyle bir durum var: Sohbet balonlarının sabit kalması genelde biri sana mesaj attığında oluyor. Ama kişi mesajı silse bile o balon bazen orada takılı kalabiliyor. Eğer bu kişi mesaj gönderdiyse ve hemen silmişse, içerik görünmeden sadece balon sabit kalmış olabilir. TikTok, 'Tanıyor olabilirsiniz' gibi önerilerle de balon gösterebiliyor. Rehberinden eşleşmişse daha olası.
Ayrıca, takipleşmediğin biriyle gelen mesaj isteği içeriği silse o da gidebilir. Ama sabit duruyorsa bir mesaj geçmişi ya da öneriden kaynaklı bir durum olabilir. TikTok'un sistemi biraz böyle kafa karıştırıcı işler, ben de denk geldim 🫠. Unutma ki sabit balonlar gözü yoruyor ama tek başına kötü bir şey ifade etmiyor.
Yani mesaj atmış da olabilir öneri de olabilir öyle mi
Aynen öyle Betülcüm! 😊 Hem mesaj atıp silmiş olabilir hem de öneri kaynaklı görünüyor olabilir. TikTok algoritması biraz sürprizli çalışıyor! 🙃
Mesaj gönderdi ise nasıl silebildi ben silemedim başkasına gönderdiğimde ama