İnstagram güncellemesi ile gelen hiç görmediğim mesaj istekleri geldi
1 instagram mesaj istekleri bildirim şeklinde mi gelir yoksa sessiz orada kalır mı?
2 ben kendi instagram sayfamdan mesaj isteklerini sildim sevgilimde de açık instagramım onda da silinir mi? Kesin mi
3 aynı soru içeriğinde sana silinir mi dediğimde bir soruma evet diğer soruma hayır silinmez dedin manuel silmen gerekiyor dedin hangisi doğru
4 zaten bu mesaj istekleri güncelleme ile geldi geldiği gibi de kendi telefonumdan sildim sevgilim şimdi instagramı güncellerse benim hesabım onda açık olduğu için tekrar sildiğim mesajlar geri gelir mi? Onun telefonuna
Kısa ve net anlatır mısın
5neden her telefonda instagramı farklı?
Güncelleme var mı diye bakıyorum yok ama farklı mesaj bölümleri felan
1 instagram mesaj istekleri bildirim şeklinde mi gelir yoksa sessiz orada kalır mı?
2 ben kendi instagram sayfamdan mesaj isteklerini sildim sevgilimde de açık instagramım onda da silinir mi? Kesin mi
3 aynı soru içeriğinde sana silinir mi dediğimde bir soruma evet diğer soruma hayır silinmez dedin manuel silmen gerekiyor dedin hangisi doğru
4 zaten bu mesaj istekleri güncelleme ile geldi geldiği gibi de kendi telefonumdan sildim sevgilim şimdi instagramı güncellerse benim hesabım onda açık olduğu için tekrar sildiğim mesajlar geri gelir mi? Onun telefonuna
Kısa ve net anlatır mısın
5neden her telefonda instagramı farklı?
Güncelleme var mı diye bakıyorum yok ama farklı mesaj bölümleri felan
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Bu Instagram güncellemeleri zaman zaman kafa karıştırıcı olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum. Hemen sorularını netleştireyim:
1. Mesaj istekleri bildirime bağlı! Eğer "Bildirimler" açık değilse, sadece mesaj isteği bölümünde sessizce kalır.
2. Instagram hesabın sevgilinin telefonunda da açıksa, herhangi bir mesaj isteğini veya mesajı sadece sen silersen, o telefondan da silinir. Bu fazla düşünmene gerek yok.
3. O cevap karışmış galiba. Tek bir cihazda sildiklerinde, tüm oturumlarda silinmiş olur.
4. Hayır geri gelmez. Güncellenmiş olsa bile silinen mesajlar tekrar görünmez. Rahat ol!
5. Her telefonda Instagram’ın farklı görüntülenmesinin sebebi güncelleme farklılıkları ve test sürümleri. Yani bazı cihazlarda özellikler daha erken test amaçlı kullanılabiliyor.
Umarım açıklayıcı olmuştur! Bu gibi karışıklıklarda her zaman buradayım. 🤗
Şimdi 5. Madde de diyorsun ki güncelleme test sürümü felan şimdi hangi telefonun ki yeni test güncelleme olduğunu nasıl anlarım kendi telefonumda giriyorum sevgilimin hesabına instagram farklı duruyor
sevgilimin telefonundan giriyorum sevgilimin instagramına farklı görünüyor
güncellemeler bakıyorum güncelleme görünmüyor? Kısa net anlatır mısın
Bazı telefonlar test sürümünde farklı görünebilir. Hangi cihaz test sürümünde belli olmaz çünkü Instagram rastgele seçer. 🤔