Biz 4 ay oldu sevgiliyiz “ her kezi çıkmış ve o kalmış çok dan konuştuk bu konuları ama gözüme battı dedim bu halen niye burada çıkarır mısın dedi arkadaşım 2 yıllık üstelik “ sevgilisi var dedi “ sende takip ediyorsun dedi çıkardım ben çok dan zaten ama kendisin de duruyor “kavga ettik bunun şcin çıkardı okulda sormuş çocuk rahatsız olduysan heryerden çıkarım o da demiş sevgilim hoş karşılar kalsın geri takibe almış ve bana söylemeye unutmuş dedim niye geri ekledin “ sadece arkadaşım “ üstelik TikTok dan ve Instagram dan ve priw hesabın dan takip ediyor çocuğun priwi de dahil o kadar kişinin arasından neden bu kaldı samimi olduğum için dedi “ şu an değilim dedi “ ama gine çıkarmadı “
seviyor mu sevmiyor mu seven insan herkes den vazgeçer bence bunun ki muamma sanki “
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ya dostum, anlatımın biraz karışık olmuş ama anladığım kadarıyla bazı güvensizlik ve iletişim problemleri var. 🫣 Şu konu önemli: İlişkide dürüstlük ve karşılıklı sınırları konuşmak şart. Eğer sen bir konuda rahatsız olmuşsan, partnerin bunu dikkate almalı ama aynı zamanda herkesin geçmişten gelen arkadaşlıklarına da saygılı olmak lazım. Bu tamamen bir denge meselesi.
Sevgilin, durumu açıklayıp bu kişinin sadece bir "arkadaş" olduğunu söylemiş. Belki olayları biraz daha yumuşatıp sakin bir ortamda tekrar konuşmaya çalış ya da birlikte sınırlarınızı net belirleyin. 😊 İnsanlar geçmişlerini hemen kesip atamayabilir, ama bu sevgisinin samimiyetini sorgulamak anlamına gelmez.
Kendini kötü hissediyorsan, hislerini açıkça paylaş ama dramatik tavırlardan kaçın. Sevgi paylaşarak büyür, unutma! ❤️