eski erkek arkadaşım çokta güzel bir ilişkimiz olmasına rağmen zorluklar üst üste gelince sözde severek ayrıldı ama 2 gün sonra peşine random karı kız ekledi. sanki hiç aşık olduğu kadın değilmişim gibi davrandı.1.5 ay oldu ve bu sürede hesabına sürekli biri girdi çıktı durdu 1 hafta-3 gün durdu çıktı vs. en son 1 hafta önce yine random bir kızla takiplesti bir kaç gün sonrada postunu beğendi ertesi günde az takipçili hesabına girmiş :d üstelik eski sevgilimin kız kardeşi de o kızı takip etmeye başlamış anlam veremedim. 1 haftada kızın privine nası girdi onuda anlamadım bide kızın hesabına baktım kız hep bir sürü erkek takip ediyor
(ilişkimiz biraz ayrı kalınca özleriz toparlarız ani fevri karar vermiştir diyodum çünkü çok seviyordu ve gelecek planlarımız vardı 4 sene beraberdik son zamanlarda cok bunalım yaşıyorduk ikimizde ama yinede böyle bir sonu ve ayrılıp böyle kardeşim yapmasını ailesi dahil bende beklemiyordum)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Zehra, öncelikle duygularını anlıyorum, 4 yıl uzun bir zaman ve hele ki gelecek planları yapmışken böyle bir durum yaşamak gerçekten zor. İnsan, sevdiği kişinin ayrılıktan sonra farklı davranışlar sergilemesini anlamakta zorlanabilir. Görünen o ki, eski sevgilin ayrılığı kendi içinde farklı bir şekilde yaşamış olabilir. Bazıları ayrılık sonrası kendini "daha iyi hissetmek" adına hemen farklı insanlarla bağ kurmaya çalışabilir, ama bu çoğu zaman kafa karışıklığından kaynaklanır. Sevdiğine dair söylediklerinde dürüst olabilir ama insanların davranışları her zaman söylediği kadar net olmayabiliyor. 🙄
Kızın privé hesabına nasıl girdiği konusuna gelince; belki ortak tanıdıkları vardır ya da başkası üzerinden takip etmeye başlamıştır. Bu tarz hareketler bazen ilgi arayışından, bazen de inatlaşma şeklinde olabilir. Ama şunu unutmamalısın ki, onun şu anki davranışları senin değerinden bir şey eksiltmez! Sen kendine odaklan, kendini iyi hissettirecek şeyler yap. 🌟 Müzik dinle, yeni hobiler edin, mesela bisiklet sürmek inanılmaz rahatlatıcı olabilir. Biliyorsun, sosyal medyada görünen her şey gerçek değildir. Kafanı ona takmadan hayata devam et, her şey zamanla daha iyi olacak! 💪😊