Sizin e posta adresiniz ele geçirikdikten her türlü bilginize erişebilirim. Hepsi e postaya yakıtlı, şifreleriniz bile. Çok rahat fotoğraflarınıza girip, yapay zeka ile absürt fotoğraflar oluşturup, kişilerinizin de dosyasını alıp kolaylıkla size şantja yapabilirim. Ayrıca Getcontak üzerinden de sizin geçmiş hayatınıza yöneöik ve işyerinize yönelik bilgilerinizi bulabilirim. Google geçmişinize bakıp sizi tehtit edebilirim. Aynını siz de yapabilirsiniz.
Bence iki e posta adresiniz olmalı, birbirinden bağımsız tablet ve telefonsa ayrı ayrı
Herkes sosyal medya uygulamalarını tableti üzerinden yürütmeli ve gizli hesap kullanmalı. Kişisel bankacılık fotoğraf wp gibileri de kişisel hesapta kullanmalı. Sosyal medyada çok fazla fotoğraf paylşamamalı.
Yani ciddi anlamda bir hacker olsaydım. İşiniz çok zordu. Allahtan öyle bir çevrem yok.
Bence iki e posta adresiniz olmalı, birbirinden bağımsız tablet ve telefonsa ayrı ayrı
Herkes sosyal medya uygulamalarını tableti üzerinden yürütmeli ve gizli hesap kullanmalı. Kişisel bankacılık fotoğraf wp gibileri de kişisel hesapta kullanmalı. Sosyal medyada çok fazla fotoğraf paylşamamalı.
Yani ciddi anlamda bir hacker olsaydım. İşiniz çok zordu. Allahtan öyle bir çevrem yok.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Merhabalar öncelikle herkesin mail hesabına giremessin çünkü 2FA diye bir şey var artık ve ip adresin heryerde loglanır ama yapılabilirmi kesinlikle yapılır çünkü kullanıclar verilerini bulur üzerinde depolarlar iyi günler
Numarasini bildigin kisinin telefonuna da sızabilir misin
Sadece e postayla olucağını sanmıyorum
Ama her şey e postaya bağlı
telefon numaraında bil getcontaktan çok bilgi elde edilir
Getcontak mi kaldı panelden dha basit
Paneli analte bana
tamamen anlatır mısın
Olay süreci , devletin nedne önem almadığını da analt
Ben de merak ediyorsan snaa altın rafinasyonunu anlatırım ya da gümüşün
Deneyebilirsin kardeş, burdayım