Satıcı elektromanya yazıyor. Neden öyle. Vodafone satici olarak koymuşsa kendi uygulamasına bence güvenilirdir. Sizce peki? Hepsiburada da ise 33 bin tl hepsiburada bence daha guvenli daha once de telefon almistim. Sizce nereden almaliyim

Satıcı elektromanya yazıyor. Neden öyle. Vodafone satici olarak koymuşsa kendi uygulamasına bence güvenilirdir. Sizce peki? Hepsiburada da ise 33 bin tl hepsiburada bence daha guvenli daha once de telefon almistim. Sizce nereden almaliyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
32 bin iPhone 14 ‘ün fiyatıydı ben telefon almak istiyordum bakıyordum iPhone 13 28 bindi şaka gibi yani ben almanı tavsiye etmem para kolay kazanılmıyor sonuçta
ama iPhone 14 almayıp iPhone 13’e bakman çok iyi olmuş çünkü iPhone 14 iPhone 13 ile çok aynısı alanlar pişman
ben yurt dışı kullanıyorum uyguna geldi sende öyle yapabilirsin bizimkiler 26 bine mi ne aldı yurt dışı iPhone 14 Pro yeni aldılar sende alabiliyorsan yurtdışından al ya da telefoncularda oluyor al
kayıt için de Batum turuna gidersin kayıt olur
Seni birileri yönlendirmesi lazım bu kafayla zor geçinirsin
Aynen bu kafayla zor geçinirim. Yurtiçi alan herkes canım oluyo yani. Nasil bir tavir ve dusunce hey allahım.
Hafendiye bak bu kafayla zor geçinirmişim. Yurtiçinden 1 kerr alip kayit islerliyle ugrasmam. Birde hic tanimadan etmeden yargiliyosun. Kendi fikrini soyle ama fikrime de saygi duy. Bu kafayla sen zor geçinirsin gtmun kenarı
Paran varsa git yurt içi al
Biz iyiliğin için söyledik
Tmmda param oldugu icin yurtici almiyorum ben. Benim param olmasa iphone a yaklasmam. Yani yurtici aliyorum diye bu kafayla zor gecinirsin dedin ne alaka.%100 ayni olan iki seyin pahalisini aliyorsam bunu de ama ayni degil yurt ici ve yurtdisi. Yurticinden alanlar bilmiyormu saniyorsun yurtdisinda daha ucuz oldugunu. Yurticinden alan adama git de sen enayisin bu kafayla zor gecinirsin de bakiyim sana ne cevap veriyor. Superzeka kardesim benim.
Neden 32 vermek yerine 20 bine almayalım iPhone 13 28 bin di Şu an 32 bin olmuş
Kafana göre takıl
Tm madem daha ucuz bunu yurtdisi fiyatini bilipte yurticinden alan neden sadece ben değilim. Bunu aciklarmisin.
Madem senin paran yok boyle dedigine gore o zmn superzekani kullanip neden iphone almak icin zorunlu hissediyorsun kendini. Ben fotograf cekmek icin ve uzun yillar kullanmak icin iphone aliyorum. Sen neden aliyorsun cevrenden etkilendigin icin cunku paran olmadigindan yakinip sirf iphone alabilmek icin yurtdisi aliyorsun. Benim param var demiyorum. Zaten iphone alsam kimseyede gosteremem. Ama senin gibiler sirf iphone almak icin aliyor.
Çünkü millet parası var enayi gibi yurt içi alıyor bu maaş bir ayda zar zor kazanılyor
Seninle kavga etmek istemiyorum git al
Mübarek bayram da kavga etme git ne alıyorsan al ben sana alma demiyorum wodofon bilmem neyden bakacağına apple sitesinden al eniştem öyle yaptı
Paranı varsa git yurt içi al kardeşim
21 bin maaş alıyorum ayıp söyle diğer ödemeler ek birlikte 31 bin ediyor kaldı ki deprem maaşı da yaktı 2 defa geriye dönük te alacağım Allah’ın izniyle telefonum bozulmuştu android 4 sene kullandım ailem bana 12 sınıf stajın da aldı meslek sahibi olduğum daha iPhone aldım. Güçlü bir telefona ihtiyacım vardı bende uzun vadede kullanmak istediğim için iPhone aldım sosyal medyada içerik üretiyorum Instagram ma fotoğraf atarken kalite düşmememesi gerektiği için iPhone aldım
Telefon alırken borça girmedim üstelik yatırım da yaptım bu süreçte paramı car curt etmedim kurban da kestim
Zevk için telefon almadım ihtiyacım vardı senin adına özür diliyorum istediğin telefonu al şimdiden hayırlı uğurlu olsun
Yurt dışı olayı bir de saçma değil güvenlikçi abi bile yurt içi alabilir di ama o gitti yurt dışı aldı senin alacağın iPhone 13 2 katına çıktı git ucuza al dedik
Al işte , sen bir konu hakkinda konusulucak biri degilsin.
O zmn neden insanlar yurtici aliyorrr parasinin kiymetini bilmedikleri icinmi. Yaw anlamiyorsun kardesim. Yuz yuze olsakta konussak. Sen anlamiyorsun
Bu yurtici satan telefoncular malmı, yurtdisinin daha ucuz oldugunu bildikleri halde yurtici satiyorlar. Enayi gelsede satsakmi diyolar yurtici cihazlari.
Bence yurt dışı alıp kayıt yaptirmalisin peşin düşünüyorsan
Yurt içi pahali ama bi kere alip sorunsuz kullanmak istiyorum. suana kadar iki kere telefon aldim kendime 3. Yude alirsam bunu 6-7 sene kullanmalıyım.
yurt dışı telefonun da orijinal aynısı
Aynen öyle yurt dışı da orjinal ve sorunsuz
@Moldovyapapatya ben kayıtla falan ugrasmak istemiyorum. ve dediğinize gore o zmn yurtdisi almayipta tr cihazi cogu kisi enayi gibi oluyo
Çoğu kişi enayi olmuyor parası olan geliri bütçesi neyse alıyor sen 20 yaşındasın baba parasıyla alacaksın hastanede çalışıyorum çoğu kişi bende herkes yurt dışı iPhone 14 pro aldık
En az 40 tane yurt dışı telefon yollamışimdir arkadaşlarima eşe dosta. Hiç problem yaşamadık ama parasının kıymetini bilmeyen orjinal tr cihaz alır tabi
Kardesim ne alakasi var yaa. Paradinin kiymetini bilmeyen ne alaka. Yurticinden alamiyosunuz diye oyle demeye hakkiniz yok. Ben 3 senedir para biriktiriyorum istedigim cihazi istesem gecen sene alirdim yurtdisindan ama bir sene daha beklemisim kenara azar azar para atmisim sirf yurtici almak icin. Sence neden.
@Moldovyapapatya Kardesim baba parasi falan degil. Ben 3-4 senedir para atiyorum kenara, alamiyosunuz diye oyle demeyin. Zaten param olmasa ben iphone a hic yanaşmam. Senin yerinde olsam iphone bile almam. İphone bir zorunlulukmus gibi geliyor size hem hastanede calisiyosun hemde iphone almaya calisiyorsun.
Alamıyorsun demedik Türk parası gittikçe değer kaybediyor yurt dışı ucuz al sonra diğer paran cepte kalsın
Sen niye alıyorsan bende o yüzden aldım her hastane de çalışan alamaz diye bir şey yok telefonları vs meslek üzerinden terim yapmayın ayrıca bu benim 2. Telefonum ilk telefonumu 4 sene kullandım ve error verdi ihtiyaçlarımı karşılamadı değiştirmem gerekiyor du ve iPhone tercih ettim
3 senedir para biriktiriyorsun da her geçen gün o para değeri kaybediyor
ama parasının kıymetini bilmeyen orjinal tr cihaz alır tabi Bunu söyleyen kişi çok haklı
iPhone zorunluluk gibi niye gelsin 😅 bir havası da yok yani android istemediğim için iPhone aldım
Asıl sen legosu için millete hava atmak için alıyorsun ben işe işlerim için kullanmak için aldım telefon üzerinden millette hava mı atılır Allah aşkına ben. Bu vizyona düşmem ergen miyim Allah aşkına
Sosyal medya da içerik üretme olayın yoksa cart curt iPhone kamerası gibi olan ultra S23 al fıstık gibi telefon
@kovaa151 kardeş benim 1 aylık maaşım senin yıllardır biriktirdiğin paraya eşit. Ben istesem 1 aylık maaşımla o telefonu alırım o yüzden boş yapma. Senin neyini kiskanayim. Cebinden fazla para çıkmasın diye söylüyorum ama yorum yazdığıma pişman oldum git ne aliyorsan al
Kardes bikere cevabi sana vermedim papatyaya verdim
Sanalda boyle seyleri veletlerde konusuyor,1 aylik maasi esitmis, ben yillardir kazandigim para 30 bin degilki, kenara attigim para 30 bin.
Aylik benden daha fazla kazaniyor olabilirsin.
Kiskanma meselesine gelince kiskanma kelimesi 1 kere bile gecmedi sen kiskamma hakkinda yorum yapmissin. Bilmiyorum degisiksiniz. Ayni yasta olsak maaslari karsilasitirirdim.
Kimse ayni sartlarda yasamiyor ayni seyleri yasamiyor.
Ben baska seyler konusmak istemiyorum.
Parasi olmayan kendini kanitlamaya calisir. heleki bu sanal ortam ise tam bi ezikliktir. neyse sen devam et kardesim. senin o kadar paran var neden yurtici almaya gö*un yemedi. bos yapma burada.
@Moldovyapapatya bende çobanım
Kolay gelsin
Kendi sitesinde vardır
Vodafone yanimda degilde vodafone. com danmi bahsediyorsunuz
İphone. Com
Daha doğrusu apple. Com
Ayni fiyat degil ama daha pahalı
Orijinal sitesi