Telefon or tablet?

Zorumu kameradan fotoğraftan anlayan fotoğrafçılar falan cevaplarsa yani gerçekten bilenler sevinirim Benim bir tane tabletim var eskiden kalma markası Amazon Fire 7 bir de telefonum Samsung Galaxy a32 ikisinden de video çekiyorum ama ikisinden de farklı çıkıyor mesela telefonda yüzüm daha ince çıkıyor bu arada videoları arka kameradan çekiyorum Böyle yüzüm daha ince çıkıyor ama tablet kamerasında öyle çıkmıyor daha normal çıkıyor tablet tek beni inandırmadığı nokta çekimlerde sivilcelerimi belli etmemesi Yani daha yüzü pürüzsüz gösteriyor O da kameranın eski model olmasından kaynaklı herhalde yani şimdi gerçekte insanlar bizi daha çok tabletteki arka kamera gibi mi görüyordur yoksa telefon arka kamerasındaki gibi mi şunu da eklemek istiyorum şimdi telefonlarda bir sürü yeni özellik olduğu için kameralarda yani yüzü daha ince uzun geniş dar gösterebiliyor Ama bu tablet Eski model olduğu için çok geliştirilmemiş o yüzden daha mı gerçekçi yani tablet acaba

Güncellemeler
9 ay
Ek olarak şunu da söylemek istiyorum Yani genel olarak Marka Park etmeksizin telefonlarda yüz üm tabletinkine göre daha farklı çıkıyor yani hangisi gibiyiz Acaba gerçekten
Telefon or tablet?