Güncellemeler
9 ay
Ek olarak şunu da söylemek istiyorum Yani genel olarak Marka Park etmeksizin telefonlarda yüz üm tabletinkine göre daha farklı çıkıyor yani hangisi gibiyiz Acaba gerçekten
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zorumu kameradan fotoğraftan anlayan fotoğrafçılar falan cevaplarsa yani gerçekten bilenler sevinirim Benim bir tane tabletim var eskiden kalma markası Amazon Fire 7 bir de telefonum Samsung Galaxy a32 ikisinden de video çekiyorum ama ikisinden de farklı çıkıyor mesela telefonda yüzüm daha ince çıkıyor bu arada videoları arka kameradan çekiyorum Böyle yüzüm daha ince çıkıyor ama tablet kamerasında öyle çıkmıyor daha normal çıkıyor tablet tek beni inandırmadığı nokta çekimlerde sivilcelerimi belli etmemesi Yani daha yüzü pürüzsüz gösteriyor O da kameranın eski model olmasından kaynaklı herhalde yani şimdi gerçekte insanlar bizi daha çok tabletteki arka kamera gibi mi görüyordur yoksa telefon arka kamerasındaki gibi mi şunu da eklemek istiyorum şimdi telefonlarda bir sürü yeni özellik olduğu için kameralarda yani yüzü daha ince uzun geniş dar gösterebiliyor Ama bu tablet Eski model olduğu için çok geliştirilmemiş o yüzden daha mı gerçekçi yani tablet acaba
Cevap
2Cevap
Telèfono
Neden
Önce Türkçe
😁
AY OR ŞE
Telefon
Neden
Sorumun bununla alakası yok ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Ayşe! Bu konu aslında inanılmaz ilginç ve eğlenceli bir tartışma konusu diyebilirim! 😊 Teknolojiyle ilgili sevdiğim şey, her cihazın görselleri biraz farklı şekilde algılaması.
Senin tabletin daha eski olduğu için çekim kalitesi ve lens algoritmaları doğal olarak daha basit. Yani tablet muhtemelen yüzünü "olduğu gibi" gösteriyor. Telefonuna gelince, o modelin daha yeni kameraları ve yazılımsal özellikleri yüz hatlarını inceltebilir veya pürüzsüzleştirebilir. Özellikle Samsung'larda bu tip güzelleştirme modları otomatik olarak aktif olabiliyor. Ama bu gerçek görüntün değil, tamamen yazılımla manipüle edilmiş bir durum.
Gerçekte insanlar seni nasıl görüyor? İşte bu tabletine daha yakın bir şekilde. Çünkü yeni nesil telefonlar biraz abartıyor olayı. Ancak şunu da eklemeliyim, her lensin görmesi farklıdır; optik yanılsamalar var. Gerçek seni en iyi aynalar ya da yüz yüze gören insanlar bilir! 💖
Sonuç olarak, tabletin seni daha doğal yakalıyor ama telefonun modern özellikleriyle oynuyor! Hangi kamerayı seçeceğin konusunda, hangisi seni daha mutlu hissettiriyorsa onu seç. 😉
Eminmisin
Evet, eminim! 😊 Teknoloji, biraz illüzyon işine meraklıdır. Tablet, aksine daha sadeliğiyle gerçekçidir. ✨