Arkadaşlar tablet mi alsam yoksa telefon mu karar veremiyorum sizce hangisini seçsem?
Tablet
Telefon
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şu an Google Nexus 7 tabletten yazıyorum. Hiçbir telefon bu rahatlığı veremez.
Erkek olsan telefon derdim. Çünkü biz çanta taşımayız. Tableti de cebine sokamazsın. Ama bayanların yanlarından ayırmadığı çantaları var. Telefonuna da bluetooth ile bağlar internete de girersin dışarıdayken... Galaxy S3 demiş herkez de... pek farkı yok bununda performans olarak. 4 işlemcili vs... 199$. 16gb versiyonu da (gereksiz ama) $249...
Galaxy S3 ile karşılaştırılamayacak kadar da ucuz yani.
google nexuz 7 tabletde 4g var mı
4g yok, ama 3g versiyonları mevcut. :)
Tabi biraz daha pahalı olacaktır onlar wifo versiyonlara göre.
Ben arka cebimede gezdiriyorum valla. Ceket giydiysem iç cebimde.
Tabket alacaklar için LG Pad 8 e bir bakın bakam derim.. Öyle 10" e falan gerek yok bence. 8" herkese fazla fazla yeter...
Galaxy S III al bence. Ben de S II var ve emin ol S III'e özeniyorum. :) Tablet kabalıktan başka bir şey değil.
Akıllı telefonlarda artık bir bilgisayar niteliğinde.. Akıllı telefonlardan al sen.. Tercihim Samsung Galaxy S3.. IPhone falan alma.. Ben aldım çok sıkıntı yaşadım.. Şarjı çabucak bitiyor, bluetoothu sadece IPhone telefonlar için çalışıyor, İndirdiğim oyunların hepsi demo, İTunes'dan müzik indiremiyorum indirsemde bilgisayarıma bağlayıp atmak zorunda kalıyorum... Eğer hava atmak istiyorsan IPhone al ama gerçek telefon istiyorum diyorsan Samsung Galaxy S3 al..
Cevap
16Cevap
tablete vereceğin parayla tablet özelliklerine sahip bi cep tlfnu alabilirsin eğer ucuz bişey almayı düşünüosan almanı da tavsiye etmem verim alamazsın
ihtiyaçlarına göre hareket etmelisin önceliklerin olmalı
eğer telefonunda sorunlar varsa yenisini almalısın telefon derim ama telefon varsa tablet de alabilirsin :)
mılletın yanında telefon yerıne tabletle konusabılceksen tablet al
tablet kesinlikle gereksiz bişey.sana galaxy s3 öneriyorum
telefon al bi de profilindeki gülben ergen mi?
S3 al tablete gerek kalmaz
telefonun varsa tablet al
İpad ise tablet dediğin tavsiye ederim
Telefon. Mümkünse galaxy s3
RengaRenq bacı: tablet
her ikisini de alma
samsung galaxy s3 al
hayır telefon diye ayfona falan denir. ama samsung galaxy s3 ikisinin de özelliklerini kalite olarak barındıran bir cihaz.
Şimdiki telefonların ekranı tablet kadar zaten.
tablet al en iyisi
tartışmasız galaxy S3
4s Forever
Tablet
Tablet
telefon :)
telefon
ayfon al ayfonnn
telefon
Telefon
Telefon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?