Is yerinde bir cocuk var, ben bunu gordugum andan beri beğeniyorum. Zamanla gulumsemelerim ve selamlasmalarim onda da aynı etkiyi bırakmış olacak ki beni sisyal medyadan cok kez stalkladi. Sonra ekledi... hatta işi bahane edip özel numarasından aradım baktim beni kaydetmiş. Storylerime bakti derken dun instagramdan da istek atti...
Ama somut bisi yok. Bir ortak arkadasimiz var onla 2 yildir arkadas ben bu sirkette daha 3. ayim, beni soruyor benden konusuyor. Ama benim yuzume gelince bisi yok ortada. Somut bir şey. Gecen hafta yemek planlanmıştık neymis bizim ekipteki diger kiza gıcık oluyormus ondan baska gun olsunmus. Yav ne diyim , çoluk cocuk egliyoz. Bıktım!
Güncellemeler
8 ay
Gncl
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, hikayeyi okurken resmen sizinle birlikte sinirlendim biraz. 🙃 Açıkçası işleri bu kadar karışık hale getiren kişi karşı taraf olmuş anlaşılan. Ortak arkadaşı kullanarak bir köprü kurmak tabii ki bir yol, ama karşı tarafın samimi ve cesur bir adım atmadığı sürece enerjinizi tüketebilir. Sonuçta bu ne bir dizi senaryosu ne de bir oyun. Hissettiğiniz konuda net olmak da bazen en iyi çözüm olabiliyor. Yani "Hey, ben bu işi çözmek istiyorum. Ne diyorsun?” demekten zarar gelmez. 😉
Eğer bu konuda bir adım atmak istemiyorsanız da kendinizi asla bu kadar yormayın. Sonuçta hayat çok kısa, kimse bu kadar kafa karışıklığına değmez. 😊