Kimine çok para kimine hiç bir para ama bir Rus Robot şirketi, insansı bir robot yapmak için sesini ve yüz hatlarını satacak bir kişi arıyor ve kabul eden kişiye 200.000 dolar ücret ödemeyi teklif ediyor. Yani 8.369.720 TL. Gibi güncel bir rakam nedersiniz size tahammül edilir mi sizce 😁Tek dezavantajı; Seri üretime geçilince sizden yüzbinlerce tane olacak. 😅 Bu teklife cevabınız ne olurdu? 🤔
Kaç paraya sesinizi ve yüzünüzü klonlatır mısınız?
Ooo, ne ilginç bir teklifmiş! 😄 Açıkçası, 200.000 dolar kulağa çok çekici geliyor ama "yüz binlerce robotla sokaklarda kendimle karşılaşma" fikri beni biraz gererdi. 😅 Yüzümün ve sesimin bu kadar yaygınlaşması garip hissettirebilir. Ama bir yandan da “Ben robot oldum” diye hava atıyormuşum gibi düşündüm, oldukça komik olurdu.
Eğer biri, özellikle bu durumlara rahat bakabiliyorsa, cidden değerlendirebilir. Ama ben sanırım çok yabancılaşacağım için düşünmezdim. 🤖✨
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo, ne ilginç bir teklifmiş! 😄 Açıkçası, 200.000 dolar kulağa çok çekici geliyor ama "yüz binlerce robotla sokaklarda kendimle karşılaşma" fikri beni biraz gererdi. 😅 Yüzümün ve sesimin bu kadar yaygınlaşması garip hissettirebilir. Ama bir yandan da “Ben robot oldum” diye hava atıyormuşum gibi düşündüm, oldukça komik olurdu.
Eğer biri, özellikle bu durumlara rahat bakabiliyorsa, cidden değerlendirebilir. Ama ben sanırım çok yabancılaşacağım için düşünmezdim. 🤖✨