Saç Bakım 500 lira paranız olsa saçlarınızda değişiklik yapar mısınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 500 lira paranız olsa saçlarınızda değişiklik yapar mısınız? 500 lira paranız olsa saçlarınızda değişiklik yapar mısınız? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. yapardım 0 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hayır. Şu an ki renginden memnunum. Şayet memnun kalmasaydım o zaman belki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Siyah mi ángelsinalasyocéano +1 yıl Değil. Koyu yeşil.
GhostlyKisses Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl hayır ,500 tl ye saçıma şampuan dökmezler. 1 0 Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Ancak kestiririm 2 9 Yorumla Soran +1 yıl ne kadar kestirirsin peki Yorumla Derinhayel +1 yıl Omuzuma kadar saç boyatma konusunda da anca yaşlanınca boyadım erkenden çok zararlı benim görüşüm Yorumla Soran +1 yıl bencede zararlı görüş için teşekkürler Yorumla Derinhayel +1 yıl Rica ederim 🙂 Yorumla 98umut16 +1 yıl Kestirmek istiyorum diyorsan ücretsiz şekilde keselim saçlarını Yorumla Derinhayel +1 yıl @98umut16 🤠 Yorumla 98umut16 +1 yıl Anlamadım dediğini desem kızıcan belki ama😊 Yorumla Derinhayel +1 yıl @98umut16 ben sadece güldüm Yorumla 98umut16 +1 yıl Ozman kesiyorz saçlarını 💇♀️ Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yapacağım tek değişilik saçımı kestirmek olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
yapardım
Hayır. Şu an ki renginden memnunum. Şayet memnun kalmasaydım o zaman belki
Siyah mi
Değil. Koyu yeşil.
hayır ,500 tl ye saçıma şampuan dökmezler.
Ancak kestiririm
ne kadar kestirirsin peki
Omuzuma kadar saç boyatma konusunda da anca yaşlanınca boyadım erkenden çok zararlı benim görüşüm
bencede zararlı görüş için teşekkürler
Rica ederim 🙂
Kestirmek istiyorum diyorsan ücretsiz şekilde keselim saçlarını
@98umut16 🤠
Anlamadım dediğini desem kızıcan belki ama😊
@98umut16 ben sadece güldüm
Ozman kesiyorz saçlarını 💇♀️
Yapacağım tek değişilik saçımı kestirmek olur