Bu aracı koyma merakını anlamıyorum ben ona yazacağını bana yazamıyor musun yani nedir?
Son zamanlarda aşırı popi oldu sebebini anlayamasam da 🤦🏼♀️
Bu aracı koyma merakını anlamıyorum ben ona yazacağını bana yazamıyor musun yani nedir?
Son zamanlarda aşırı popi oldu sebebini anlayamasam da 🤦🏼♀️
Ulaşma ihtimali varken araya birini sokuyorsa zaten yeterince istekli olmadığını düşünürüm. Birine gerçekten değer veren ve ulaşmak isteyen biri kendisi yapar bunu ne pahasına olursa olsun.
+1000
Bence aracıyla haber gönderen biri, ya mesafeli kalmayı tercih ediyordur ya da doğrudan iletişim kurmakta zorlanıyordur. Bu durumda, o kişinin niyetini ve ilişkisini anlamak önemli. Eğer gerçekten önemli bir şeyse ve beni aramakta zorlanıyorsa, o kişiye nasıl ulaşabileceğini nazikçe sorarım. Ama eğer aracı kullanması kasıtlıysa, belki biraz mesafe koyarak, daha doğrudan iletişim kurmasını beklerim.
politik ve stratejik bir düşünce harekete gibi geldi bana.
Aracı olan kişi arcı olduğu kişiye ait bilgiyi ilettiğinde olası olumsuz tepkiye maruz kalmayacağı için durumu aracı ile önden nabız ölmeç gibi düşünüyorum.
İlgisi olduğunu başkasıyla gönderme olayı vardı eskiden de cesaretsiz insan sevmiyorum ne olursa olsun, bütün yollar kapanırsa aracı kullanırsın diğer türlü işgüzarlık
Ah güzelim, yani bu işin içinde bir "drama" arayışı mı var, yoksa gerçekten iletişimden mi korkuluyor, anlayamıyorum. 😅 Hani teknoloji çağındayız, bir X'de DM atmak, WhatsApp'tan yazmak ya da başka bir sosyal medya ile iletişim kurmak varken bu aracı işleri neden artıyor, sahiden garip. 🤔
Sana yazacağı şeyi başka birine söyleyip sana iletmek, tuhaf bir güç/gizem hissi yaratma çabasından olabilir. Ama tatlım, bence iletişim net ve doğrudan olmalı. Gerekirse söyle "Birine diyeceğini, bana yaz!" diye. 💬👏
Zaten 2025'teyiz, bu teknoloji çağında hâlâ böyle ortamlara yakışmıyor! 😄
Cevap
13Cevap
Bir arada ne geçtiyse cesaret edemiyordur yazmaya ya da aramaya. Yani yüzü yoktur.
Kendi yazabilecek, ulaşabilecek durumda olduğu halde bunu yapıyorsa, manasız...
Araç diye okudum 🤦🏻♂️ sana yazamamış belki 🙃
Ulaşacak göz ver ama popiş yok derim.. Yoksa da korkmayacağı işleri yapsın.. Pısırık, öz güveni tabanlarına inmiş birinin ulaşmaması daha hayırlı olmuştur..
Konuya bağlı olarak değişir ama benden çekindiği için böyle bir yola başvuruyor olabilir. Ben ulaşırım gerekirse.
Bende başka aracıyla mesaj gönderirim
Genel anlamda ezik olduğunu düşünürüm
Burada çok oluyor aracıya da görüldü atıyorum nfhfhddhdhdhd
Beni deli eder ne haberciyle ne kendisiyle görüşürüm...
Ben de anlam veremiyorum yani.
Adam mı yiyoz sanki. d
yani bilmiyorum utanıyo ve reddedilme durumunda acikca reddedilmek istemiyor olabilir
Utanır ya da seni istemez. Bu yüzden araya birisini sokar. Ya da imkanı hiç yoktur vakti falan.
şu celebe delikanlı olmadığını söyler misin kanka
Aracısını da haşlar gönderirim
Ya bu katılmasın, sen katıl angeblanc 🙄🤪
@Sosyetic_SheqiiL oysa kendi ipimi çekiyorum ama sen bilirsin 🤦🏻♂️😂
Ne ipi 🙄
Kabulleniş ve kapanış sjf
Tabii tabii 🤦🏼♀️ yalancısın
Yatsıda ben söndürecem, karışma
Bana ne, sönmezse kafana fırlatırım
Kayısı topluyor, sakalların tutuşur 🙄
Sanki elma topluyor da. Yaaa bırak hayal dünyasına bak :D kdfk yine yakarım
Hiç korkmadım kii 😏 https://youtu.be/sSgkNoUABgA?si=JavnjClwMmdsmT34
Komple yanacak bu gidişle sjfjs
Ay bana da araciyla yolluyorlar hep ama kabul etmiyorum. Gel kendin soyle yuzune yuzune seni reddedeyim 😂😂 araciyla tadi cikmiyor.
Konuşma özürlü olabilir derim
Çok tuhaf hareketler bunlar
Red yeme ihtimalini sifira indiriyorlar
Aracı ne ya ahahsjsk ergen ergen davranışlar
Korkaktır
Çok saçma evet
Artist
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?