İnternet & Teknoloji Sohbet uygulamaları sadece konuşarak sohbet ederek para kazandırıyor mu cidden 15 bin lazım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Telegramdan biri teklif etti sadece sohbet 3000 ordan kabul edemedim. umarım yazar yine Güncellemeler8 ay Tehlikeli biri Sohbet uygulamaları sadece konuşarak sohbet ederek para kazandırıyor mu cidden 15 bin lazım? Cevapla Uygulama Soruları Telegram Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
нєʀвσкσʟσɢ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Ne kadar Abaza erkek var demek ki ben bu zamana kadar iyi beleşe konuşmuşum 0 1 Yorumla Soran 8 ay 😂😂😂 Yorumla
Cakaascca Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 8 ay Yalnız sadece konuşmak için de bi kıza 3k teklif etmezsin o nasıl bir yokluktur awk ya 0 4 Yorumla Soran 8 ay Bilmiyorum haftada 2-3 dedi Yorumla Soran 8 ay Cüzdanını attı Yorumla Cakaascca 8 ay Zavallıymış Yorumla Soran 8 ay Hersey var tehlikeliydi biraz ya da bana banka hesabını kullandır dedi Yorumla
Rsklnkv Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% 8 ay Sadece sohbetse benle etsin 0 6 Yorumla Soran 8 ay 😂😂 Yorumla Soran 8 ay Bana özel canım ben kabul etmedim yüzüm gözükmediği için 3 az mı dedi Yorumla Rsklnkv 8 ay Sen olduğunu nerden bilcek yüzün bile görünmüyor işte 🤣 Yorumla Soran 8 ay Anlamadın sen Yorumla Soran 8 ay Oğlum diyorum ki ettiği yerde yüzüm gözüküyordu o yüzden kabul etmedim Yorumla Rsklnkv 8 ay Hee ok. 3 bin az evet. Yorumla
Gizli Üye (18-24) 8 ay anonim şekilde yapalım istersen 0 3 Yorumla Soran 8 ay Ne Yorumla Cevap sahibi 8 ay anonim şekilde foto atalım yüzümüz olamadan Yorumla Soran 8 ay Yok sagol canım ya ben mesaj dan bahsediyorum sen foto diyorsun Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 8 ay İnternet & Teknoloji konusunda 892 cevap paylaştı. Kabul et. İyi para...👍 0 20 Yorumla Soran 8 ay Yüzüm gözüküyordu kabul etmedim Yorumla mrfatbee 8 ay Yav gözüksün.85 milyon insan yaşıyor memlekette.. Kim kimi tanıyacak. Yorumla Soran 8 ay Para atacak Yorumla mrfatbee 8 ay Atsın para. Herkes birşekilde para kazanıyor. Onunla farklı şehirlerde değil misiniz? Yorumla Soran 8 ay Kadınlar tehdit ediliyor böyle işte Yorumla mrfatbee 8 ay İyide senin adini adresini tlf numaranı biliyor mu.. Herşeyini bilirse kötü niyetliyse santaj yapabilir. Yorumla Soran 8 ay İşte resmim vardı en önemlisi zaten. O yüzden hiç girmedim Yorumla mrfatbee 8 ay Sen biilirsin tabiiki... Risk var diyorsan yapma. Peki parayi nasil kazanacaksin. Yorumla Soran 8 ay İşte resmim olmasaydı mesaj işine girerdim Yorumla mrfatbee 8 ay Sil resmini.. olmuyor mu Yorumla Soran 8 ay Hayır Yorumla Soran 8 ay Gördü artık ss aldıysa Yorumla Soran 8 ay Engeli kaldırmış 😂😂 Yorumla mrfatbee 8 ay Ss almamıştır. Senin dediğin olacak.👍😃 Yorumla mrfatbee 8 ay Sohbetten amaç sadece konuşmak mı yoksa işin içinde soyunman da olacak mı?✨✨🙂 Yorumla Soran 8 ay Hayır ya soyunma moyunma yok Yorumla mrfatbee 8 ay Sadece konuşmaysa ne diye cekiniyorsun ki? Zaten sosyal medyalarda herkes birbiriyle sohbet ediyor. Şimdi bile 😃 Yorumla Soran 8 ay Tehlikeli biri Yorumla mrfatbee 8 ay Nereden anladın tehlikesini? Yorumla Soran 8 ay Kara para aklamayı da söyledi çünki Yorumla
Kenan1045 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 8 ay Zengin olur insan 😂😂 0 1 Yorumla Soran 8 ay Hergün degil haftada 2-3 Yorumla
hector_of_troy Takip Et Xper 6 Yaş: 25 8 ay Anlamadım ama öyle bir şey gerçekten var mı 0 4 Yorumla Soran 8 ay Cidden ben kabul etmedim. Cüzdanını attı çok emin kendinden. Haftada 2-3 diyor birde sürekli yani Yorumla hector_of_troy 8 ay Tam anlamadım ki Yorumla Soran 8 ay Resmim gözüküyordu anladın mı yüzüm belli olduğu için kabul etmedim Yorumla Soran 8 ay Zevk için olduğunu söyledi Yorumla
Gizli Üye (36-45) 8 ay hangi slkmış o 0 9 Yorumla Soran 8 ay Kabul etmeyince engelledi Yorumla Cevap sahibi 8 ay ehehe saçmaymış baya Yorumla Soran 8 ay Cüzdanını attı Yorumla Soran 8 ay Ya da transferler için hesabını kullanalım dedi Yorumla Cevap sahibi 8 ay her cüzdanını atan para mı atıyor Yorumla Cevap sahibi 8 ay ha anladım dolandırılmaktan kurtulmuşsun şükret Yorumla Soran 8 ay Sürekli olacaktır 3-5 soru sordu detaylı değildi ben kabul etmedim diyorum yüzüm gözüktüğü için anlasana artık yav Yorumla Cevap sahibi 8 ay sen bi gelsene açıktan buradan yazamıyorsun anlamıyorum Yorumla Soran 8 ay He ekledim yaz Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Ne kadar Abaza erkek var demek ki ben bu zamana kadar iyi beleşe konuşmuşum
😂😂😂
Yalnız sadece konuşmak için de bi kıza 3k teklif etmezsin o nasıl bir yokluktur awk ya
Bilmiyorum haftada 2-3 dedi
Cüzdanını attı
Zavallıymış
Hersey var tehlikeliydi biraz ya da bana banka hesabını kullandır dedi
Sadece sohbetse benle etsin
😂😂
Bana özel canım ben kabul etmedim yüzüm gözükmediği için 3 az mı dedi
Sen olduğunu nerden bilcek yüzün bile görünmüyor işte 🤣
Anlamadın sen
Oğlum diyorum ki ettiği yerde yüzüm gözüküyordu o yüzden kabul etmedim
Hee ok. 3 bin az evet.
anonim şekilde yapalım istersen
Ne
anonim şekilde foto atalım yüzümüz olamadan
Yok sagol canım ya ben mesaj dan bahsediyorum sen foto diyorsun
Kabul et. İyi para...👍
Yüzüm gözüküyordu kabul etmedim
Yav gözüksün.85 milyon insan yaşıyor memlekette.. Kim kimi tanıyacak.
Para atacak
Atsın para. Herkes birşekilde para kazanıyor. Onunla farklı şehirlerde değil misiniz?
Kadınlar tehdit ediliyor böyle işte
İyide senin adini adresini tlf numaranı biliyor mu.. Herşeyini bilirse kötü niyetliyse santaj yapabilir.
İşte resmim vardı en önemlisi zaten. O yüzden hiç girmedim
Sen biilirsin tabiiki... Risk var diyorsan yapma. Peki parayi nasil kazanacaksin.
İşte resmim olmasaydı mesaj işine girerdim
Sil resmini.. olmuyor mu
Hayır
Gördü artık ss aldıysa
Engeli kaldırmış 😂😂
Ss almamıştır. Senin dediğin olacak.👍😃
Sohbetten amaç sadece konuşmak mı yoksa işin içinde soyunman da olacak mı?✨✨🙂
Hayır ya soyunma moyunma yok
Sadece konuşmaysa ne diye cekiniyorsun ki?
Zaten sosyal medyalarda herkes birbiriyle sohbet ediyor. Şimdi bile 😃
Tehlikeli biri
Nereden anladın tehlikesini?
Kara para aklamayı da söyledi çünki
Zengin olur insan 😂😂
Hergün degil haftada 2-3
Anlamadım ama öyle bir şey gerçekten var mı
Cidden ben kabul etmedim. Cüzdanını attı çok emin kendinden. Haftada 2-3 diyor birde sürekli yani
Tam anlamadım ki
Resmim gözüküyordu anladın mı yüzüm belli olduğu için kabul etmedim
Zevk için olduğunu söyledi
hangi slkmış o
Kabul etmeyince engelledi
ehehe saçmaymış baya
Cüzdanını attı
Ya da transferler için hesabını kullanalım dedi
her cüzdanını atan para mı atıyor
ha anladım dolandırılmaktan kurtulmuşsun şükret
Sürekli olacaktır 3-5 soru sordu detaylı değildi ben kabul etmedim diyorum yüzüm gözüktüğü için anlasana artık yav
sen bi gelsene açıktan buradan yazamıyorsun anlamıyorum
He ekledim yaz