en mantıklısı çalışmak... çalışmadan kazanmak istersen de sana burada önerecekleri sana istediğin parayı vereyim bi kere düt olur... bu görüntülü sohbetten daha tehlikeli... bence sen bi meslek edinecek bir iş bul. kısa sürede para kazanmak diye bir şey yok... ( crypto paralarla uğraşmıyorsan.)
Ya aslında benim sorum yanlış anlisdi ben o manada yazmadım müşteri hizmetleri yani sesli operatör isi gibi onu kastetmiştim millet öyle yazınca bozuntuya vermedim
burada milletin kafası kilodun içinde olduğu için :D:D:D turkcell vodafone türk telekom bu tür işler için çalışan arıyor fakat bunu kariyer net üzerinden yapıyorlar.. önce 3 aylık eğitim veriyorlar telefonda konuşma ve diksiyon dersleri olarak sonrasında evde bile çalışabiliyorsun... koç sistem de mesela yapı krediye sesli destek verenlerden.
denemekte fayda var... çok boştaysan udemy den eğitim videoları yazılım videoları izleyerek kendini geliştirebilirsin. birçok ücretsiz eğitim videosu var
Evet var, çok daha kolay kazanacağın sitelerde. Buradan söyleyemem fake Instagram veya buradaki kullanıcı adını falan ver söyleyeyim. Gerçekten yalan peşinde değilim, umarım ihtiyacını giderirsin
Ya aslında benim sorum yanlış anlisdi ben o manada yazmadım müşteri hizmetleri yani sesli operatör isi gibi onu kastetmiştim millet öyle yazınca bozuntuya vermedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
sesli bilmiyorum ama görüntülü var chaturbate cam4 buralardan para kazanabilirsin ama önermem.
Tehlikeli işler değil mi
maske takıp yapan türklerde var ama işte tehlikeli
Aynen ya başka yolu olsa keske
en mantıklısı çalışmak... çalışmadan kazanmak istersen de sana burada önerecekleri sana istediğin parayı vereyim bi kere düt olur... bu görüntülü sohbetten daha tehlikeli... bence sen bi meslek edinecek bir iş bul. kısa sürede para kazanmak diye bir şey yok... ( crypto paralarla uğraşmıyorsan.)
burada milletin kafası kilodun içinde olduğu için :D:D:D turkcell vodafone türk telekom bu tür işler için çalışan arıyor fakat bunu kariyer net üzerinden yapıyorlar.. önce 3 aylık eğitim veriyorlar telefonda konuşma ve diksiyon dersleri olarak sonrasında evde bile çalışabiliyorsun... koç sistem de mesela yapı krediye sesli destek verenlerden.
Ben daha önce basvuru yaptım o dediğiniz siteye ama ses soluk çıkmadı acaba dedim gidip konuşsam mı şubeler ile
denemekte fayda var... çok boştaysan udemy den eğitim videoları yazılım videoları izleyerek kendini geliştirebilirsin. birçok ücretsiz eğitim videosu var
Teşekkür ederim peki bunun için illa üniversite mezunuyum olmak gerekir
yooo alakası yok
Cok tessekur ederim tekrar başvuru yapacağım
bol şans
iş alanında bilgi istersen pm atabilirsin samimi olarak yardımcı olabilirm.
Olur valla
Evet var, çok daha kolay kazanacağın sitelerde. Buradan söyleyemem fake Instagram veya buradaki kullanıcı adını falan ver söyleyeyim. Gerçekten yalan peşinde değilim, umarım ihtiyacını giderirsin
Cik gizliden
Çıktım
Sesli değilde görüntülü show yaparsan para kazanırsın wp Instagram ya da telegramda
Ya oana gerek yokki başka türlü para kazanabilirsin
Burdan bulursun birini para karşılığı yaparsın :D
Neden sesli sohbet? Neden görüntülü değil mesela?
Görüntülü var sadece ses yok
Vardır bence ve hatta giruntulu bile vardir
Evet var ve iyi de para kazandırıyo
bunlara niye ihtiyaç duuuyorsunuz ki
Hatta güncellemede adam akıllı cevap verecek kimse yok mu diye yazdım
Var aslında
Numaranı burada paylaş arayan olur bak
Sohbet için para ödeyen keriz ler var mı ki
Var tabi neden olmasın
Var diyorum geri dönüş yok ki
Var tabiiii
Hangi site
Sende o kabiliyet var mı
İstersen ben varım😉
Varr
Fake seni