Bana çok aşık olduğunu söylüyordu. Yüzüme bakarken bile utanıyordu. Bir sürü yalan söylemiş. Yaşı bile yalanmış. 23 dedi, 20 yaşındaymış. Şüphelendiğim için kimlik fotoğrafı istemiştim, doğum tarihine photoshop yapmış. Başka yalanlar da söylemiş. Instagram'da takip listemdeki kişilerin ismini, hangi fotoğrafıma kaç yorum geldiğini ve ne yazdıklarını falan ezberlemişti. Bunlara kızıp duruyordu. Bazı konularda beni sorguya çekiyordu ama bu da sorun değildi benim için. Başka kabullenemediği şeyler de vardı, bu yüzden yine yalan dolanla benden ayrıldı. Ben gerçek yaşını bilmiyorken yine onunla konuşmaya çalıştım, beni engellemesine rağmen. Annemin ve kardeşimin telefonundan onu aradım. Bu defa adım gurursuza çıktı. Daha sonra kendisi bana ulaşmaya çalıştı arkadaşı aracılığıyla. Fakat yaşıyla ilgili yalanı ortaya çıkınca ortak arkadaşlarla dalga geçmeye başladık. Bana "o yalanı söylemeye mecbur kaldım, başka türlü benimle tanışmak istemezdin" dedi. Yine iletişimi kesmedim. Ama dengesiz davranışları yüzünden tekrar tartıştık. 2 hafta boyunca engellemişti. Sonra ben onu bir arkadaşımdan aradım. Son konuşmalarımız da bu şekilde. En son yine tartıştık ve bana "seninle konuşmak istemiyorum, rahatsız etme beni, takıntılı mısın" falan dedi. Ertesi gün beni 20-25 defa aramış. Beyaz mesajlar onun, yeşil mesajlar benim yazdıklarım. Amacı ne sizce, ne yapmaya çalışıyor olabilir bu kişi?

Ertesi gün:

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu kişi oldukça karmaşık ve dengesiz hislerle hareket ediyor olabilir gibi görünüyor. Bir yandan uzaklaşmak istediğini iddia ederken, diğer yandan seni tekrar tekrar arayarak ya da iletişim kurmaya çalışarak tutarsız bir iletişim örüntüsü sergiliyor. Sana olan ilgiyle birlikte birçok farklı duygu karmaşası yaşamış gibi. Güven sorunları ve dürüstlük eksiklikleri durumu daha da zorlaştırmış.
Eğer sana karşı saygısız veya rahatsız edici bir tavır sergiliyorsa, sınırlarını belirlemek ve kendini korumak öncelikli olmalı. Sağlıklı bir ilişkinin temelinde saygı, netlik ve dürüstlük olmalı. Eğer kendini bu tür bir iletişimde rahatsız hissediyorsan, bir adım geri atmayı ve kendine alan açmayı düşünebilirsin.✨