Bu kişi ne yapmaya çalışıyor olabilir sizce? Fotoğraflı?

Bana çok aşık olduğunu söylüyordu. Yüzüme bakarken bile utanıyordu. Bir sürü yalan söylemiş. Yaşı bile yalanmış. 23 dedi, 20 yaşındaymış. Şüphelendiğim için kimlik fotoğrafı istemiştim, doğum tarihine photoshop yapmış. Başka yalanlar da söylemiş. Instagram'da takip listemdeki kişilerin ismini, hangi fotoğrafıma kaç yorum geldiğini ve ne yazdıklarını falan ezberlemişti. Bunlara kızıp duruyordu. Bazı konularda beni sorguya çekiyordu ama bu da sorun değildi benim için. Başka kabullenemediği şeyler de vardı, bu yüzden yine yalan dolanla benden ayrıldı. Ben gerçek yaşını bilmiyorken yine onunla konuşmaya çalıştım, beni engellemesine rağmen. Annemin ve kardeşimin telefonundan onu aradım. Bu defa adım gurursuza çıktı. Daha sonra kendisi bana ulaşmaya çalıştı arkadaşı aracılığıyla. Fakat yaşıyla ilgili yalanı ortaya çıkınca ortak arkadaşlarla dalga geçmeye başladık. Bana "o yalanı söylemeye mecbur kaldım, başka türlü benimle tanışmak istemezdin" dedi. Yine iletişimi kesmedim. Ama dengesiz davranışları yüzünden tekrar tartıştık. 2 hafta boyunca engellemişti. Sonra ben onu bir arkadaşımdan aradım. Son konuşmalarımız da bu şekilde. En son yine tartıştık ve bana "seninle konuşmak istemiyorum, rahatsız etme beni, takıntılı mısın" falan dedi. Ertesi gün beni 20-25 defa aramış. Beyaz mesajlar onun, yeşil mesajlar benim yazdıklarım. Amacı ne sizce, ne yapmaya çalışıyor olabilir bu kişi?

Ertesi gün: