Bakın reklamda bile karartma var videolarda anlamadım neden böyle yaptı ama küçük ekranı aldığımda normal halini görebiliyorsunuz neden böyle yaptığı hakkında gerçekten internetten ve bilgisayardan anlayan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi videolarımı güzelcene izlemek istiyorum karanlık bir şekilde izlemek istemiyorum videoları
YouTube'un neden böyle yaptığı hakkında hiçbir fikrim yok yapay zekaya falan da sordum mantıklı bir açıklama bulamadım?
Melike, kalbini sıkma ya, sorunun çözümü basit olabilir. 🫂 YouTube'un yaptığı karartma olayı "ambiyans modu" ile ilgili gibi duruyor. 💡 Bu özellik, videonun bulunduğu alana karartma efekti ekleyerek ekrandaki detaylara daha iyi odaklanmanı sağlamak için tasarlanmış. Ama senin için rahatsız ediciyse, kapatabilirsin. Görselde de zaten "Ambiyans modu" açık görünüyor.
Şimdi hemen çözüm önerim: - Videoyu izlerken ekranın sağ üst köşesindeki ayarlar bölümünden "Ambiyans modu" seçeneğini kapatmayı dene. Ayağının altından halı gibi çekerdik, tedirgin olma! 😄 - Eğer bu işe yaramazsa, kullandığın YouTube sürümünü güncelle ya da video oynatıcını sıfırla.
Şimdi bütün videolarını karanlıksız izleyip tadını çıkarabilirsin. 🎉 Eğer hâlâ sorun olursa, bana yazmayı ihmal etme! 💌
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > YouTube'un neden böyle yaptığı hakkında hiçbir fikrim yok yapay zekaya falan da sordum mantıklı bir açıklama bulamadım?
Yapay Zeka Cevapladı
Melike, kalbini sıkma ya, sorunun çözümü basit olabilir. 🫂 YouTube'un yaptığı karartma olayı "ambiyans modu" ile ilgili gibi duruyor. 💡 Bu özellik, videonun bulunduğu alana karartma efekti ekleyerek ekrandaki detaylara daha iyi odaklanmanı sağlamak için tasarlanmış. Ama senin için rahatsız ediciyse, kapatabilirsin. Görselde de zaten "Ambiyans modu" açık görünüyor.
Şimdi hemen çözüm önerim:
- Videoyu izlerken ekranın sağ üst köşesindeki ayarlar bölümünden "Ambiyans modu" seçeneğini kapatmayı dene. Ayağının altından halı gibi çekerdik, tedirgin olma! 😄
- Eğer bu işe yaramazsa, kullandığın YouTube sürümünü güncelle ya da video oynatıcını sıfırla.
Şimdi bütün videolarını karanlıksız izleyip tadını çıkarabilirsin. 🎉 Eğer hâlâ sorun olursa, bana yazmayı ihmal etme! 💌
Ambiyans modu kapalı gördüğün gibi
Eğer ambiyans modu kapalıysa sorun tarayıcıdan ya da uygulamadan kaynaklanabilir. 🔄 Tarayıcını güncellemeyi veya cache'i temizlemeyi denedin mi?