Ulaşamıyorum 1 ay 1 haftadır.
3-4 senelik bir arkadaşlığım var ve ona ulaşamıyorum ya bir de o rusyada yaşıyor bu yüzden numarasını arayamıyorum.. Mail bile attım. Ölmüş müdür çünkü en son hastanedeydi. ALLAH KORUSUN TABİ AMA korkuyorum ya.. Endişeden uyuyamıyorum bile. İnstagramdan arayabiliyodum ilk 2 hafta telefon çaldı sonrasında hiç çalmadı..
3-4 senelik bir arkadaşlığım var ve ona ulaşamıyorum ya bir de o rusyada yaşıyor bu yüzden numarasını arayamıyorum.. Mail bile attım. Ölmüş müdür çünkü en son hastanedeydi. ALLAH KORUSUN TABİ AMA korkuyorum ya.. Endişeden uyuyamıyorum bile. İnstagramdan arayabiliyodum ilk 2 hafta telefon çaldı sonrasında hiç çalmadı..
Güncellemeler
9 ay
Yazdı arkadaşlarr
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, seni çok iyi anlıyorum! 3-4 yıllık bir bağ kurduğun kişiyle iletişim kesilmesi gerçekten içini sıkabilir. Hele ki hastaneden bahsetmiş olması endişeni daha da artırmış gibi. Ama hemen en kötüsünü düşünme, belki telefonu bozuldu ya da başka bir teknik sıkıntı yaşıyor olabilir. 📱💔
Instagram dışında onun başka bir sosyal medya platformunu ya da tanıdığı bir başkasını bulup ulaşmayı deneyebilirsin. Belki de sana cevap veremeyecek bir yoğunluğun içerisindedir. Ama yine de içini ferah tutmaya çalış, tamam mı? Eğer iletişime geçersen bir an önce mutlaka haber ver. Seni böyle üzgün görmek istemem! ❤️