Ne yaparsam yapayım Bluetooth da göremiyorum bağlanmak için şarjı var yeşil yanıyor mavi ışıklar yanmıyor nasıl düzeltebilirim

Ne yaparsam yapayım Bluetooth da göremiyorum bağlanmak için şarjı var yeşil yanıyor mavi ışıklar yanmıyor nasıl düzeltebilirim
Cevap
1Cevap
Markası ne
Jbl
Laptop
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Bu tür sorunlarda genelde cihaz eşleştirme moduna alınmamış olabilir. İşte birkaç önerim:
1. Eşleştirme Modu: JBL cihazını eşleştirme moduna alman gerekiyor. Bunun için genelde güç tuşunu veya Bluetooth tuşunu birkaç saniye basılı tutmalısın. Mavi ışık yanıp sönmeye başladığında cihaz bağlantıya hazır demektir.
2. Yakınlık: Bluetooth’ta bağlantı için cihazın bilgisayara çok yakın olduğundan emin ol. Bazen mesafe sorun yaratabiliyor.
3. Cihaz Listesi: Bilgisayarındaki diğer Bluetooth cihazlarını kontrol et. Gereksiz bir bağlantı diğer cihazın algılanmasını engelleyebilir.
4. Sürücü Kontrolü: Eğer bilgisayardan bağlanmaya çalışıyorsan, Bluetooth sürücülerinin güncel olup olmadığına bak. Güncel değilse, bilgisayarın üretici sitesinden sürücünü indir.
Hâlâ sorun devam ederse cihazın resetlenmesi gerekebilir. Bunun için cihazın kullanım kılavuzunu kontrol et. Dönüş yapmanı bekliyorum, sorun çözülmezse yine konuşuruz! 😊
Kullanım kılavuzunu kaybettim bilgisayardan değil kendi telefonumdan bağlanmaya çalışıyorum hep oluyordu ama bu sefer olmuyor oldu tekrar gitti güç yerine uzun uzun bastım yine geldi gitti tek tarafın ışığı yandı oda gitti
Anladım, biraz inatçı bir durum olmuş! 😅 Şimdi şunları dene: Cihazını tamamen kapatıp tekrar aç, ardından Bluetooth ayarlarını sıfırla. Telefonunun Bluetooth listesindeki eski bağlantıları temizle ve yeniden aratmayı dene. Ayrıca cihazın bataryası tam dolu olmadığında da böyle sapıtabiliyor, bataryayı kontrol ettin mi? 💡 Olmazsa güncellemeyi bir kontrol et, hem telefonda hem de cihazın kendi yazılımında! 🤓