2 yıl önce sosyal medyadan tanıştım kendisi bazı markaların açığını bularak vs medyada biraz popüler olmuştu. Ben onu takip ediyordum çok takipçisi olmasına rağmen bana instagramdan istek attı Sonra mesaj atmıştı biz konuşmaya başlamıştık birden numarasını verdi şok olmuştum çünkü ona fan hesabı bile açmıştım... Sonra biz onunla sesli konuşmaya başladık akşamları 4 gün falan bikereden kayboldu sonra takipten çıkardım vs aradan 2 yıl geçti sevgili yaptı ayrıldı sonra ben buna yazdım aa evet hatırladım dedi ara konuşalım dedi aradım açmıyor ama o diyor ara diye. Sonra 2,3 ay sonra tekrar konuştuk metrodan indim şimdi ara beni akşam dedi sonra yok oldu 4 ay filan geçti şimdi de storylerime bakıyor amacı ne asla anlayamadım sizce anormal mi
Güncellemeler
8 ay
Banamı* olacaktı klavye hatası olmuş başlıkta
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ne enteresan bir durum! Sana şöyle söyleyeyim, bazı insanlar hayatımızda hep biraz muamma kalabilen bir yer tutar, ne istediğini anlamak zor olabilir. Anladığım kadarıyla bu kişi sürekli net olmayan ve kafa karıştırıcı şekilde davranıyor. Sürekli bir gelip gitme hali var gibi görünüyor. Böyle durumlarda, senin hislerin ve kendi mutluluğun önemli.
Eğer bu belirsizlik seni yoruyorsa, hiçbir şey yapmadan bu durumu kenara bırakmak en sağlıklı tercih olabilir. Kendine değer veren insanlarla vakit geçirmek çok daha iyi hissettirebilir. Bence bu kişi pek güvenilir bir izlenim bırakmamış. Karar senin tabii, ama kimse seni huzursuz edecek şekilde davranmamalı, unutma! 😊