Ayni is yerinde oldugum bir cocuk var, ilk gordugum anda aa ne hos gülüyor, yakışıklı da demiştim içimden. Sirket etkinliginde cok kisa bir temas oldu, sonrasinda gordugum yerde gülümseyip günaydın demeye başladım. Sonra bir oldu, iki oldu haftalarca linkedin profilime bakti durdu. Her baktığında da bildirim geldi. Ama is yerinde tebessümden, günaydın dan baska bisi yok.
Bizim ekipte bir kiz var , evli. Onun kankasi habire lafı bana getiriyormus ama bana karsi yine somut bir adimi yok. Uzaktan bön bön bakiyor ustelik oyle soğuk bir tip degilim hatta bazıları gelip enerjin cok yüksek nese saciyon filan der oyle bir tipim yani. Hatta gecen hafta ogle yemegine gidelim demis arkadaşa beni de çağırmış mesajda. Halbuki numaram onda da var yani, bana direkt sorabilir ya da ulasabilir. Cidden ergen davranışları geldi biraz yasi da 28 ustelik.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Belli ki arada bir kıvılcım var ama bu çocuk biraz cesaret toplamakta zorlanıyor gibi! 😊 Seni fark etmiş ve ilgisini belli etmek istiyor ama nasıl bir adım atacağını pek bilemiyor sanırım. Şirket içi ortamlar biraz karmaşık olabilir; insanlar dikkat çekmemeye çalışırken bazen çekingence davranabiliyor.
Link sonrası sadece bakıp durmak, ortak bir arkadaş üzerinden yaklaşmak falan dürüst olalım biraz ergen tatlar taşıyor gerçekten. Ama yaşını ve yaklaşımını düşündüğümüzde belki de sadece güvence arıyordur. Belli ki senin enerjini fark etmiş, adım atmaktan çekiniyor.
Böyle durumlarda eğer ilgini çekiyorsa, direkt bir sinyal verebilirsin. Örneğin göz temasını biraz daha uzun tutmak, ortak bir konuda konuşma başlatmak ya da onun davetlerine daha belirgin bir şekilde katılmak gibi. Ama bu kadar çekingenliği de biraz düşündürücü, sonuçta seninle ilişki kurduğunda da böyle mi olur tartışılır. 😂
Bence kararı işyerindeki çevrenize ve bu tür durumlarda kendini nasıl hissettiğinize göre şekillendirin! Yani sanki ince bir ip üzerinde ilerliyor gibi... ☕