Bir kızın çok büyük ahını almak?

Yıllardır bana başkaları ile haber gönderen sürekli ulaşmaya konuşmaya çalışan bir kıza hiç umut bile vermedim. Ama kendimce geçerli sebeplerim vardı. Bir şekilde ulaşıp attığı mesajda bana olan aşkını dile getirmişti. Ama ben asla kabul edemezdim. Çünkü kadınlara karşı kölelik saplantım vardı bunu onada asla söyleyemezdim uygun bir dille geri çevirdim ve sonrasında bir daha konuşma fırsatımız oldu ağlayarak yalvardı çok üzüldüm ama yine içinde bulunduğum durumu ona anlatamadım içim çok kötü oluyor ona evet diyemiyordum. Çünkü bu sırrı asla kimseye anlatmamalıydım. Bu şekilde yıllarca benimle pes etmeden iletişim kurmaya çalıştı ama hiç evet diyemedim. Sonra ne mi oldu yıllar sonra sokakta karşılaştık yanında yeni doğmuş cocuğu ve eşi ve öyle bir baktıki bana o an insan gerçekten çok kötü oluyor. Sonrasında ise tanımadığım fake bir hesaptan gece yarısı gelen bir mesaj. Biliyormusun seni hala çok seviyorum. Hiç cevap bile vermeden engelledim. Bendeki bu problem yüzünden açılmak isteyen kızlara açılamıyorum ama onlara bu durumu anlatamıyorumda. Bu yaşananlar ne kadar doğru yanlış yorumu size bırakıyorum.

Güncellemeler
1 yıl
Ben bunu ona asla anlatamam yalnız onunla bunu söylemeden evlenip ona itici gelebilecek bir durumu yıllarca yaşamasınıda istemem hayal kırıklığı olmak istemem kısacası.
Bir kızın çok büyük ahını almak?