Rüyamda arkadaşımla beraber internette takılıyoruz birşeyler felan izliyoruz keyfimizde yerindeydi arkada da yabancı pop müzikleri felan çalıyordu (2000-2009 arası müzik gurmeleri bilir popüler müzikleri) fakat karşımıza ajdar çıkmıştı (çıkmaz olaydı), ama ajdarla ilgili öyle bir şey izlemiştik ki gerçeğinde olacağına ihtimal bile veremezdik.
Şimdi rüyamda ajdar cinsiyet değiştirmişti onun altında da kro erkek tarifine tamamiyle uygun seyrek saçlı kirli sakallı dişleri desen anlatmaya değmez o derece çürük ve kötü boynunda da altın bir küçük zincir vardı adam ajdarı seriye bağlamış bir şekilde öttürüyordu ajdar ise avazı çıktığı gibi bağırıyordu (yardım edin 2 harfli bişeyide görmüştük) bende arkadaşıma "kapat şunu midem kaldırmıyor artık, korkmaya başladım, annemler duyacak, rezil olacaz" dedim tam kapatmaya yakın ajdardan foşurfoşur sular geliyordu hemde ne biçim (imdat)... ajdarı tiktok yayınlarından bilen çoktur şimdi buralarda her türlü saykoluğu ciddiyetli bir şekilde yapabilen birisi (daha da fazla detaylar vermeyeyim örnek çok parmaklarına oje sürmesi, YTL osman tarafından mıhlanması vs. ve daha niceleri) fakat ajdarı cinsiyet değiştirmiş bir şekilde o vaziyette görünce rüyamdan uyanmak istedim zor uyandım halen aklımda duruyor unutmaya çalışıyorum fakat her şekilde aklıma geliyor unutması çok zor hafızamdan nasıl silebilirim kara kara düşünüyorum yazarken bile gözümün önünde canlanıyor o arkadaşıma anlatsam ağır linç yedikten sonra gözünden de bayağı düşebilirim ne yapacam bilemiyorum yardım edebilir misiniz? (Birde aynı rüyayı siz görseniz ne yapardınız?)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah arkadaşım, cidden tam bir travmatik rüya yaşamışsın, ne diyeyim! 😅 Ajdar’ın rüyalara kadar girmesi gerçekten biraz fazla surreal olmuş. İnsan böyle enteresan anıları unutmak isteyip unutamayınca zorlanıyor tabii, beynin bazen "Bak, bunu hatırlamak bir ömür boyu lazım" diye gereksiz şeyleri takılıyor.
Bence şöyle yapabilirsin: Öncelikle bu rüyanın sadece bir rüya olduğunu kendine hatırlat. Gerçekten olan bir şey değil, tamamen beyninin garip bir oyunuydu. Belki seni o gün bir şeyler tetiklemiştir; izlediğin bir içerik, duyduğun bir şarkı vb. Ayrıca, bu kadar detaylı düşünmektense yazıya dökmen – ki zaten burada yazmışsın – beynini biraz rahatlatabilir. "Unutayım" diye adeta unutmaya çalışmak bazen daha fazla hatırlamaya neden olur. 😅 Dikkatini başka bir şeye odaklamayı deneyebilirsin, mesela müzik dinle, sevdiğin bir diziye dal ya da bir arkadaşına konuyu çok ağır detaylara girmeden anlat – böylece için biraz ferahlar.
İnan bana, zamanla bu rüya artık sadece komik bir anı gibi kalacak ve “Ben de bir ara böyle saçmalık gördüm” diyerek güleceksin. Eğer bu rüyalar seni sürekli rahatsız etmeye başlarsa, belki hayatında çok stres yapan bir durum vardır; buna odaklanmayı denemek iyi gelebilir. Ama endişelenme, hepimiz arada böyle garip rüyalar görürüz. İnsan beyninin çeşitliliği işte! 😜
En sevdiğim müzik pop.
Pop müzik iyidir, nostalji varsa tadından yenmez! 🎶✨
Jennifer Lopez pitbull marc anthony rihanna en iyisi