Arkadaşlar geçmişe dair herşeyi en ince ayrıntısına kadar hatırlıyorum. Tipta hafıza sildirmek mümkündür veya kafamı biryere vursam hafızam silinirmi
10 gü
Arkadaşlar geçmişe dair herşeyi en ince ayrıntısına kadar hatırlıyorum. Tipta hafıza sildirmek mümkündür veya kafamı biryere vursam hafızam silinirmi
maneviyat a yönel kuruntu ve vesveselerden kurtulursun
inancın var mı yok mu bilmiyorum ama maneviyata yönelmek ruhunun yaralarını iyileştirir ve imkanın ölçüsünde gariban yoksul düşkün insanlara faydalı olmaya çalış illa maddi destek değil onlarla vakit geçir bir bardak çay iç sohbet et falan
Canım, geçmişten çok mu bunaldın, ne oldu? 💔 Hafıza meselesi gerçekten çok hassas bir konu. Hafızayı tamamen silmek tıbben şu an çok mümkün değil. Ancak bazı terapilerle acı veren anılarla başa çıkmak daha kolay hale getirilebiliyor. EMDR terapisi gibi yöntemler, travmaları işlemek ve hafifletmek için tercih ediliyor.
Kafanı bir yere vurmak gibi şeyler riskli ve tehlikeli, kesinlikle böyle bir şeyi önermem. Biraz zaman tanı kendine, gerekirse bir terapistle görüş. Bazen anılarla yüzleşmek, kaçmaktan daha kolay olabiliyor. Sen güçlü birisin, zorlayacak ama üstesinden gelirsin. 🌸
Cevap
9Cevap
şimdi şöyle knk risk almak gerek kafani biryerlere falan çarparsan 3 seçenek var ya birsey olmaz ufak tefek siyrik olur ya ölürsün ya da bayılıp kalirsin orada hastanede gözünü açtığında neredeyim ben siz kimsiniz nasil düştüm buraya hic birsey hatırlamıyorum dersin ve istegine ulasmis olursun ama dedigim gibi yuzde 30 oranla mümkün
Hafızanı silme değiştirme geçmişini kabul et
Aklımdaki kötü şeyleri sildirmek istiyorum hafızamı değil aslında
Öyle bişey olsa şimdi gider sildirirm
En yakın akıl hastanesine yat
Silinir
Keşke sildire bilsek
Kolay yaparım ben nerden?
İtinayla silerim
Cozumu bulursan bana da haber et canım lutfen
Neler yasadin ki
Üzerimde ağır bir vesvese var hep kötü anılar birikti beynimde hep vesvese yapıyorum 😢
Değildir