Neden mesajlarıma geç dönüyor ama beni herkesten çok sevdiğini söylüyor?

18 yaşındayım, ilk defa bir erkekle konuştum ve ilk defa aşık oldum. Yani oldum heralde. 2 senelik bir erkek kankam var ve o bana kardeşim bacım diye diye bana çok yakın davrandı. Ben de başlarda onu arkadaş olarak görüyordum ama bana çiçek almaları, benimle ilgilenmeleri, beni şımartmaları, derdime koşmaları, arabasıyla gezdirmeleri, sırf canım çikolata çekti diye sabahın 2sinde açık benzin istasyonu bulup pencereme getirmesi. Yani ne bileyim, çok düzgün bir karakteri var, olgun, anlayışlı, komik, ister istemez zamanla gönlümü kaptırdım ama onun bana kardeş gözüyle bakmasından dolayı hiç açılamadım.

Benim gibi üç dört kız arkadaşı daha var ve bana hep hepsinin arasında en çok seni seviyorum en çok sana değer veriyorum derdi, ben de zor zamanlarında çok yanında oldum, bana yaptığından altta kalır muamele yapmadım. Onun bana çok iyiliği dokundu benim de ona.

Ama nedense benim mesajlarıma hiç anında bakmaz, aramalarıma pek dönmez. Her gün konuşuyoruz, sabahtan akşama kadar, sohbette sarıyor. Ama ne zaman mesajlaşsak her mesaj arasında en az 10 dk var. Bazen 10 dk bazen yarım saat bazen bir iki saat. Meşgul olduğu için, gün içinde çalışıyor, ama ben manyak gibi tüm gün wpde çevrimiçi olup olmadığına bakıyorum her hep çevrimiçi. Diğer kız arkadaşlarıyla konuştuğunu biliyorum, sevgilisi flörtü yok. Yani kıskanıyorum… bana kalsa tüm gün kesintisiz konuşuruz, ama benim mesajlarıma geri dönmüyor, diğer arkadaşlarıyla konuşurken ise uygulamadan çıkmıyor. Onlara vakit ayırıyor, aradıklarında olduğu yerden ayrılıyor. Ben olunca işim vardı, müsait değildim, şarjım bitmişti diyor. Ya arkadaş olarak görsem umrumda olmaz ama deli divane tutuldum ona çok kıskanıyorum ya…

Neden mesajlarıma geç dönüyor ama beni herkesten çok sevdiğini söylüyor?