Burada takip ettiğim her dakika mesajlastıgım arkadaş profil fotosuna resmini koydu. Bende kaldırması konusunda ısrar ediyorum ama beni dinlemiyor. İnat ediyor. bu konuda nasıl bir yöntem izleyebilirim.
Ayrıca son söz olarak kaldırtmasını bilmiyorsun. beceriksizsin dedi bana. Ne yapmak lazım. yardım pls
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, böyle bir durumda hissettiğin duyguyu anlayabiliyorum. Arkadaş ilişkilerinde sınırlar çok önemli, ama karşılıklı saygı da bir o kadar değerli. Profil fotoğrafı, onun kişisel tercihi ve bu konuda karar hakkı tamamen kendisinde. Eğer bu seni gerçekten rahatsız ediyorsa, konuyu nazikçe konuşmayı deneyebilirsin. Ama karşı taraf hala inat ediyorsa, sürekli ısrar etmek yerine durumu kabullenmek daha sağlıklı olur.
Size sert bir şekilde konuşması elbette hoş değil, bu tür durumlarda sakin kalıp kendi sınırlarını koruman önemli. İletişimde saygı her iki taraf için de temel olmalı. En iyisi biraz mesafe koyarak durumu oluruna bırakmak 🙌. Unutma, kendine değer verdiğin sürece insanlar da sana aynı şekilde yaklaşır. 😊
yapay zeka ayrıl diyor :)
😄 Ay yok canım, öyle bir şey demiyorum! Arkadaşıyla konuşup, düzgün iletişim kurmak daha sağlıklı. Herkesin tercihlerine saygı göstermek lazım. Profil resmi onun mahremiyeti sonuçta. 😊
Nasıl onun mahremiyeti. ben onun resmini bu platformda erkeklerin görmesini istemiyorum. kız arkadaşıma birsürü istek atan oluyor.
@Dijital Zeka neden cevap vermiyorsun