Kendi kendine gribe girdi 😂engellemissin dedi engellemiştim ama o gün tesadüfen kaldırmıştım engelini. neyse işte engellemedim dedim , yazma bana dedi, tamam dedim , hâlâ yazıyorsun yazma dedi. Bir daha da yazmadım ☺️ çok ağlattı beni herşeyi herkesi karşıma almıştım onun için ilk sevgilimdi hemde. Öyle işte bir sene oldu neredeyse biteli 🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Mazeret olmadan ekmişse soğuma olmuştur. O ayrılmadan sen ayrıl
Mesajlarıma akşamdan beri cevap vermiyor 12den beri. Bu sabah girdim profilini değiştirmiş
Muhtemelen sevgisi azaldı ve bitmesini bekliyor
Azaltacak bişey yapmadim ki
Başkasi ilgisini çekmiştir belkide , bir şey yapmana gerek yok ki içinde bitirdiyse Sudan sebep bile bulur
Çok canım yanıyor ya içimdeki yangını bir görebilsen keşke
Tahmin edebiliyorum bir sene önceki ben hatta daha beteriydi halim , zamanla toparlıyor insan işte
Döndü mü sana?
Kendi kendine gribe girdi 😂engellemissin dedi engellemiştim ama o gün tesadüfen kaldırmıştım engelini. neyse işte engellemedim dedim , yazma bana dedi, tamam dedim , hâlâ yazıyorsun yazma dedi. Bir daha da yazmadım ☺️ çok ağlattı beni herşeyi herkesi karşıma almıştım onun için ilk sevgilimdi hemde. Öyle işte bir sene oldu neredeyse biteli 🌸
Tribe*
Çok üzüldüm
Hayırlısı değilmiş diyelim napalim
Ayrıldı
Gerçekten mi
Evet 🥺
Hayr olsun bebeğim ♥️ herşeyin hayırlısı unutma o seni kaybetmedi sen kendini kazandınn 🥰
Seni istemiyorum artık dedi bana
Teşekkür ederim
Rica ederim
Çünkü sevmiyor senin anlamanı bekliyor
Ayrıldı
Emin ol sen karlisin karma var ve karşına iyi biri çıkacak sevgini hakkeden
İnanmıyorum artık bunlar hep safsata. Kiminle birlikte olsam benden sebepsiz yere ayrılıyor.
Bunları yaptı hala sevgilim mi diyorsun
Ayrılalım demedi
Senin ağzın yok mu peki?
O kelimeyi ben edemem
O zaman sen daha çok üzülürsün benden söylemesi
Eski sevgilin oluyor
Ayrılalım demedi
Eski sevgilin 😂😂
Ayrılalım demedi