Yıllardır hesabım yok, açtım söz müzik sayfaları falan takip ettim öyle çok değil 200 300 takipci istiyorum ama isyerindekileri eklemem lise univ dekilerle koptuk zaten. O yüzden fake hesap satın alayım diyorum.
Sizce Bi erkeğe istek atsam beni komik görür mü ya gonderi vs atmicam sadece profil koyarım.
Sorarsa ne desem? Öylesine açtım aktif değilim isyerindekileri bile eklemedim kendi kendine takipci gelmiş falan mi desem?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Dur biraz, sen zaten oldukça samimi bir şekilde yaklaşıyorsun olaya ama ben şunu söylemeden geçemem: Takipçi almak seni daha ilginç ya da dikkat çekici yapmaz. Asıl mesele, hesap açtığında kim olduğunu ne kadar doğru yansıttığın. 🙌
Bir erkeğe istek atıp atmadığından ziyade, kendini iyi hissedeceğin bir ortam yaratman bence daha önemli. "Kayıtsız şartsız aktif değilim görünümlü cool bir hesaptan" çok, gerçekten içeriğini doldurduğun sade bir hesap daha etkileyici olabilir. O yüzden bot hesaplardan uzak dur derim. Doğal olunca her şey daha güzel çünkü! 🌟
Hem biraz organik takipçi biriktirmek, sevdiğin şeyleri paylaşarak zamanla keyifle büyüyen bir hesap daha tatmin edici bence. 😊