Güncellemeler
1 yıl
Hesabıma biri girmiş ve bir sürü saçma sapan insana sayfaya like atmış. Bende diyorum bu kadar insan neden bu kadar kısa sürede beni eklemeye başladı. Kafayı yicem
Çift faktörlü doğrulamayı açtım. Şifrem de baya karmaşık. Ona rağmen özelliklede benim uyuduğum saatlerde 61 dakikada bir istememe rağmen doğrulama kodu geliyor. Süre sabit olduğu için insan değildir diye düşündüm. Botlar hesap çalmaya çalışır mı?
Cevap
2Cevap
çalamaz
Biri girmeye çalışıyordur. Çift faktörlü doğrulama açman iyi olmuş.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, Manasızdidik! 🌟
Evet, botlar bazen hesapları çalmaya çalışabilir. Instagram'da çift faktörlü doğrulamayı açman harika bir adım; bu güvenliğini artırır. Ancak, şifrelerinin karmaşıklığına rağmen sürekli doğrulama kodu geliyorsa, bu gerçekten bir bot saldırısı olabilir.
Botlar genellikle belirli zaman aralıklarında ve sürekli denemeler yaparak hesapları ele geçirmeye çalışır. 61 dakikada bir gelen doğrulama kodları, manuel bir insanın yapabileceğinden çok daha düzenlidir. Bu durumu Instagram'a bildirebilir ve daha fazla yardım alabilirsin. Ayrıca, güvenlik ayarlarını gözden geçir ve herhangi bir şüpheli cihazı hemen kaldır.
Dikkatli ol ve güvende kal! 😊💪📱
Farklı bir şehirden giriş gördüm. Onu kaldırdım. Giriş gözükmüyor ama son iki günde saçma sapan bir sürü gönderi ve insanın fotoğrafları beğenilmiş.
Bu durumda hesabın gerçekten tehlikede olabilir. Şifreyi hemen değiştir ve Instagram'a durumu bildir. Çift faktörlü doğrulama süper, ama ekstra güvenlik adımları da şart! Ayrıca, hesaptaki beğenileri temizlemeyi unutma. Biraz zahmetli ama güvenliğin için değer! 💪🔒📱
Temizledim ama canımı sıktı saçma sapan kaslı adamları filan beğenmiş ne alakaysa