AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
428Cevap
samsungu sevmem ama ıphone alacaktım arkadssta samsung 7 edge var kesınlıkle Şu an en ıyı telefon samsung edge 7 modeli... ıphone sıradan kalıo yanında.. samsung markası en ıyısı demıorum ama en ıyı telefon Şu an samsung 7edge
Ben iphone kullanicisiyim kesinlikle iphone derim. Ama ozellik acisindan samsungun onde oldugunu goz ardi edemeyiz bu bir gercek
Samsung ekran büyük olduğu için genelde çok ısınıyor ve şarj olayı kötü çok çabuk bitiyor iyice araştır bence
aynen
Bence samsunglarda şarj sıkıntısı giderilmiş durumda. Son cihazlarında öyle bir sorun yok. Note 3 ün şarjı 2.5 güne kadar gidiyor
Evet olabilir ama benim tel eski ve çevremde ki herkes şikayetçi Samsung'un birde on kamerası ni beğenmiyorum i Phone alıcam bende :)
Merhaba,
İkisini de kullanmış birisi olarak Samsung tercih etmenizi öneriyorum.
samsung iphone nin yanından bile geçemez iphone tabiki hiç bir telefon iphone nin yanından asla geçemez bile
net olarak iphone bunca yıldır samsung kullanıyordum 1 ay önce iphone 7 plus aldım ve çok memnunum keşke basından beri ios kullansaydım diyorum
Müziği bilgisayardan ayabiliyorsun. Telefonun heryerine girip bakman, internetten araştırman lazım. O zaman durumu anlarsın, alışırsın
Bir daha samsungun yuzune bakmam pili varsa onu bile almam o dereceyim kesinlikle iphone
iphone 6 aldım ben daha bir kaç gün önce hemde ios olmasından dolayı biraz daha güvende hissettiriyor
note 3 um var aldigima pisman oldum. Bu zamana kadar hic iphone kullanmadim 2 ay sonra iphone 6 ya da 6 plus almayi dusunuyorum. Senin cihazin ne?
5s knka iPhone cok memnun kaldım ya daha önce hep Samsung kullandım
Bende hep samsing kullandim. Note 3 te bana samsungun son kazigi olacak. Artik ustede para verseler samsung almam. ayfon 6 ya da 6 plus almayi dusunuyorum. Sarji soyle 1 gun gitsin istiyorum.
Valla uygulamalarda zırt pırt aktif olursan kötü dayanmaz
Iphone sadeve guzelligi var samsung ise dunyada ikinci sirada mi ne birinci sirada htc vardi benim bildgm
fanatikliğim yok. Fakat oldum olası android karmaşık geliyor bana. ikiside bir süre sonra kasacak. bu ne artı ne eksi. Ama android kullanacaksan asus al derim.
General Mobile Elite.Şu telefona bakın bir dehşet bir şey 3 gündür aklımdan çıkmıyor ya.Samsung, LG hikaye be bu telefon yanında
dün ona bakıyordum bende oda guzel ama tam köşeli oda yaw :))
Şekline takılma bence.Performans olarak iphone ile kapışır.Artısı ise fiyatı ve ön kamerası 8mp.Kesinlikle almalısın.
önce telefon almayı öneriyorsan ne önerirsin? sonra biz ne önerelim dersen Samsung Galaxy Y Pro yu tek geçerim.
:) ya evet simdi farkettim bende: ) ayniz amanda hem is yapip hemde bole soru yazmayi beceremiyormusuzm onu anladim :)
hımm o zaman bir seçim yapmalısın. iş yapmayı bırakıp soru sor bence :D
Samsung kullanıyodum.Batarya da sorun vardı götürdüm yapın bunu diye bildiğin şişmiş batarya ya.Değiştirdim onun haricinde iyi valla.
Kullanımı rahat
Kafan rahat
Gizli saklı cloud belgeler olayı yok
Servis sensin kendin format at gir e mail ve şifreni tel gıcır..
Bu yüzden
⚘SAMSUNG⚘
İphone telefon olsa nolur olmasa nolur şarjı hiç gitmiyor ki telefonu kullanasın ekranı küçük olduğu için oyunun bile zevki yok bluetooth bile yok müzik resim video bile gönderemiyorsun arkadaşına hem nedense çok pahalı
applede saglam bir marka samsungda iyi bir marka ama pc işi acelye gelmez iyi araştrmak iyi dşnmek gerekir hemde markanında önemi varda önce tablette nlere dikkat etmen knsunda falan bilgilen bilgin yoksa.
nerden ulaşrırım bu bilgiye
bende masaüstü ve laptop alabilirm o yüzden googlye soruyorum ve anlamadıgım yabancı cümleleri araştırıp paraçlara karar veriyorum şöyle olrsa daha iyi olr gibi flana sen googlye tablet pcde hangi markalrı önerirsniz ve neden diye bide tablet pcde nelere dikkat etmeliyiz ilerde başın agrımasın.
önceden olsa iphone derdim ama samsunğ veya geliştirdi telefonlarını iphone a bin başar son modelleri
Iphone, samsung beş para etmez mukayese bile kabul etmez...
Hep kopyala yapıştır heep :D sdfg:Dnsns:D Evet. Apple diyorum..
Yoo kendim yazdım ben onları. :o
Güliyim mi ağlıyım mı bilemedim. Neden uğraştın ki sdfg:Dscvb:D
Abim program mı kodluyorsun, şifre mi çözüyorsun ekran nasıl küçük gelmeye başlar anlamıyorum. Kullan gitsin işte. Servis tepsisi gibi telefonun olsa ne olacak sanki?
Hayır, Gözlük kullanıyorum ekran küçük görünüyor galaxy s5 te falan daha rahat ediyorum yani ekran küçük derken bunu kastettim
Göz doktoruna gidip muayene olsan? Belki göz numaran değişmiştir.
Yok hayır numaramda sıkıntı yok. Yani ekran küçük gibi o yüzden demiştim
Elindeki telefon kullanılacak durumdaysa boş yere para verip de yenisini alma. Israf haramdır. ayrıca boş yere cebinden o kadar para çıkacak. Ne gerek var?
İphone 5s hem ios stabilik açısından androidi ve diğer sürümleri geride bırakmıştır. vede çok sağlam bir telefon. bende biriktiyorum alıcam.
Lg g2 telefonun dibi on numara telefon çok memnunum
rahatlık istiyosan samsung stabilite istiyosan iphone
Ben samsung s4 kullandim cami kirilmisti yaptirmadim akrbaya verdim simdi iphone 6 var elimde aradaki fark kiyaslanamaz telefon kullandigimi anliyosun ve yani omurluk bir telefon 😊
İkisinin de iyi yönleri var. Iphone alınca itunes'dan her şarkıya 4 lira vermek çok boktan.
Sizin biraz da isteğinize bağlı. Büyük ekran derseniz Samsung serisi idealdir. Apple alırsanız kısıtlı şeyler olur. Mesela bluetooth olmaması gibi küçük ekran vs.
Mesela neyi kullanişlı bilmedigim icin soruyorum :)
A dan Zye bütün herşeyi kullanışlı kankss
Samsung tabi ki de.
Telefondan anlamayanların kullandığı saçma salak bir cihazdır apple ürünleri.
samsungdan uzak durun yaa :/ ıyy daha da almam ondan :/ büyük konuştum kesin alırım :p :D
Donanıma performansa bakanlar için samsung. arkasında ki elmaya bakanlar için iphone.
Hangi ara iphone aldin? 5 dk once samsung s5 kullaniyomuşun afzff:D
Ne alaka dün aldım :)
Hiçbiri Sony xa1, ZTE Axon 7 ya da Lenovo Vibe P1 Pro.
1- Huawei Mate 20 Pro
2- Apple XS Max
3- Samsung Galaxy Note 9
Son zamanlarda dikkat çeken xiaomi bence fiyat performans olarak çok iyi.
İphone basit ama kullanım degıl vır zıvır pcden yukleme oum gibi zorluk donemı yaşarsın sonra alırsırsın.
Alışınca ıphoneden başka telefon kullanmak istemeyeceksin
Oyunlar falan daha mı az bana mı öyle geldi
Oyun oynamıyorum bir şey diyemem o konuda
bende suanda samsung s7 edge var mutlaka alman lazim bu telefondan verdigin parayi hak eden bir telefon
S6 edge kullanicisiyim gayette iyi ve hizli. cok isinmiyor. iphone kadar basarili. ben iphoneye para vermedigim icin mutluyum sahsen
Casper tavsiye ederim VIA müthiş performans 😀😀😀en son çıkanı ama
İphone 5s kullanıyorum ayrıca eski telefonum samsung
Iphone'den samsunga geçtim sanırım hayatımın en büyük hatalarından birisi
Tartışmasız ayfon arkadaş. bir kere android alacaksan zaten samsung'tan uzak duracaksın. Git lg al htc al sony al. Samsung alma.
ıphone 6 alma camı kırıldı bendekinin 780 lira fiyat biçtiler :)
Biri ios işletim sistemli digeri android ikisi kıyaslanamaz. kiyaslaman icin ayni isletim sistemde olmalari lazim ama android daha kullanislidir.
General mobile diacovey elit. Bence mutlaka arastirmalisin
Iphone ve Samsung. Iphone metal kasa Samsung plastik. Ancak Samsung Note Edge ile ciddi bir atak yaptı ;)
iphone daha iyi içindeki ios sitemi kendine özgü başka markalarda bulunmuyor. samsungun ki android ve diğer tüm akıllı telefonlarda olan sistem.
samsung daha kullanışlı ama başlangıçta iphone çözersen en kolay kullanışlı telefon oluyor şu an bende iphoneden başka telefon kullanamıyorum..
Açık ara Samsung tabiki.. zaten işletim sisteminden anlayan düşünmez bile ;)
Iphone cok kucuk :) Samsung arada kasmalar yapiyor, sinir ediyor.
Sony acik ara derim, yeni sony`lerde playstation kolu baglayip PS oynayabiliyosun))
:) ..
Komik bise mi dedim lo :D
sony playstation kolu bağlanıyor dedn ya onun için bilmiyrdm iyiymiş o durum :)
news.bbcimg.co.uk/.../...214-867f-b4542a43fa1b.jpg
Buyur)
ne yaptn arkadşm :)
Tuh para mevzusunu atladik :D
ne kadara aldn
Ben almadim, ps3 var yeter o bana :D
İphone iyidir ama o para ona verilmez.
İphone4s parasına samsung s3 alırım paşalar gibi kullanırım.
aldigim sony hepsini alt etti telefonu modem olarak bile kullanabiliyorum
bütün androidler mobilAP özelliği var zaten
hiz olarak diyorum ;) ayrica sony icin evlatlik mal derler saglam telefondur cevremdekilerin aldigi apple yada samsung telefonlarda muhakkak bi ariza cikti simdi bi telefon daha alacak olsam yine sony alirim ayrica telefonun goruntusu olarak da digerlerine on basar 1.5GHz İşlemcili Sony Xperia S modeline bakmani tavsiye ederim
mevzu işlemci gücü ise galaxy s3 alayını mahveder ama bu konu görecelidir sony ise sonydir senin için saygım var. bu arada yanlışlıkla yorumunu şikayet ettim özür dilerim :D
canin sagolsun:) islemcisi iyi olup saglam olmasida onemli tabi tercih meselesi ben pc mi de sony aldim ayni anda arkadasimda toshiba aldi ikiside kaliteli marka ama arkadasin pc si perte cikmis durumda şu anda benimki canavar masallah o yuzden elektronik alette sony den sasmam
kesinlikle samsung. ancak aldığın gibi kalmasın içerisinde ki kişiselleştirmelerden her türlü özelliği kullan. şahane bir şeye dönüştürebilirsin benim ki gibi :)
Note 3 her ayrıntısıyla mükemmeldir. Bende note 3 kullanıyorum. Hafif ince bir tasarımı var. Arkadaki deri telefonu seksi gösteriyor. Geniş ekran. 13 mp Kamera. Bence ihtiyaçlarını karşılar
4s kullanıcısıyım tereddütte kalmıştım kısa bir süre ama şimdi çok memnunum ben 1200 tl ye maloldu kontratlı olarak. Fakat şu anda s2 nin fiyatı 1200 e kadar düştü .
tsk fikir belirttigin icin.. şu an kullandin misal tekrar basa dönsen yine aynisinimi alirdin? :)
kesinlikle evet. Çok araştırdım.
sorduğun soruya bakarmısın bu resmen tofaş mı bmw mi gibi bir şey olmuş tabiki iphone :)
Süpersin :D Ama dediğim gibi ailem sorunlu.
bence 1800 cepde dursun biriktir iphone al pişman olmassın ama iphone alırken alıcağın seri S serisi olsun kesinlikle :) tecrübedir :)
tanıdık olacağı için 1800 ıphone 6 alacağım sıkıntı olamaycakmış yani ama taktılar bunlar samsung al daha çok işine yarar diye. kafamı duvara vuracağım artık.
alıcağın samsung ile iphoneyi kıyasla ve ailene göster neden iphone olduğunu anlat
İphone kullanmadım ama iphone diyorum
Daha dayanıklı sanki, yazılımı. da daha iyi
Samsung kullaniyorum ama param olsaydi iphone alirdm o daha iyi tabiki 😊
Ne kadar masum :)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!