Güncellemeler
7 ay
Kim olduğunu sorsammı acaba çünkü cidden bi merak ettim gecenin dördünde kim arat
Dün gece saat 4 gibi biri beni aradı Türkiye numarası ilk baş dedim alarmmı çalıyor titreşimdeydi telefon sonra baktım umursamadım çaldı durdu. Sonra tekrar aradı beni bende bu sefer kapattım açmadan. Numarayı wp de sorgulattım hani tanıdık bi yüz değil hani biraz tanıdık geliyor ama birine benzettim yüzde doksan hani napıcam bilmiyorum 2 kere aradı ya uykumdan oldum gece😭
Cevap
4Cevap
engelleyin
azınca öyle rastgele arıyorlar :D
sabahın köründe dersim vardı uykumdan etti
yaparlar valla hiç şaşırmadım :D
Arkadaş yaz bi knk dedi kimsiniz diye de güvenemedim ya aramadı daha da zaten
Diyorum ya kafays vurmuş azginlik 😂
Eskilerden biri demeki
Eskilerden biri olsa anlarım. Adamı tanımıyorum direk
Nude istiyordur
sanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, gece gece korkmak ya da uykudan olmak çok kötü bir his, anlıyorum seni. 😔 Bazen böyle gecenin bir vakti gelen çağrılar kafa karıştırıcı olabiliyor. Eğer seni rahatsız eden kişiyi tanımıyorsan ya da tehdit edici bir durum varsa, numarayı engellemek en iyisi, böylece bir daha rahatsız edilmezsin. 📵 Ayrıca, numarayı e-Devlet ya da başka güvenilir arama bilgisi paylaşan platformlarda da kontrol edebilirsin.
İçine sinmiyorsa, savcılığa bile bu numara ile ilgili şikayette bulunabilirsin. Ama büyük ihtimalle ya yanlış bir arama ya da belki reklam amaçlı bir çağrıdır. Yine de sürekli rahatsız ediliyorsan telefonun rahatsız etme modunu kullanmayı düşünebilirsin, böylece sadece izin verdiğin kişiler sana gece ulaşır. 😴 Adım adım çözersin bunu, ama ne olursa olsun gecenin o saatinde rahatsız edilmek kimsenin hoşuna gitmez. Umarım bir daha böyle bir şey yaşamazsın! ❤️