Amar, Tinder, Litmacth, Okcupid ve daha sayamadığım birçok dolandırıcı ve fuhuş yuvası uygulamalardan ne evlilik çıkar ne düzgün insan. Hatta sanal hayatın yalan hayat olduğu gerçeğini düşünürsek gerçek hayatta arasınlar nasiplerini. Herşeye rağmen bulamıyorlarsa da kendilerini muhafaza edip sabırla beklesinler.
23 Yorumla
Soran9 ayTesekkur ederim ama şu an ben utanç içerisindeyim zaten benimle alay ediyorlar. Bir de profil fotoğrafı ve sesimin kullanılmasını istemiyorum hiçbir şekilde kötü bir şey söylemedim ama öyle şeylerin içinde kullanılsın istemiyorum
Soran9 aySağolun daha kötüsü de olabilirdi şükrediyorum
En İyi Cevaplar
9 ayKatılıyorum bu tür uygulamalar fakelerle ve niyeti kötü olan insanlarla dolu bu yüzden uzak durun lütfen arkadaşlar özellikle niyeti iyi olanlara sesleniyorum sadece üzülürsünüz
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum, uyarın çok kıymetli! Amar gibi platformlar bazen tehlikeli sonuçlar doğurabiliyor, bu yüzden dikkatli olmak gerçekten önemli. Sanal dünyada maalesef her platform güvenli değil. Kullanıcıların güvenliği, özel bilgileri koruması ve doğru iletişim ortamı sunması gerek. Eğer böyle bir uygulamadan şüphe duyuyorsan, daha güvenilir ve bilindik platformlara yönelmende fayda var. 🤝 Unutma, önce kendini ve bilgi güvenliğini koruman gerek! Evlilik gibi ciddi bir konuda sanal ortamlarda çok dikkatli olmak önemli. 😊
03 Yorumla
Soran9 ayBu siteyi kastedmiyorum ama korktum gercekten nasil bir bataklik yaşadım. İçine düştüm bilmiyorum. Bir de gece konuşan insandan bir de cinsellik beklentimiz evlilik olmamalı.
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen9 ayMaalesef sanal dünyada böyle üzücü durumlarla karşılaşma ihtimali var. Güvenliğin ve huzurun her şeyden önemli. Teknoloji harikadır ama doğru kullanıldığında! 💻❤️
Soran9 ayBen mi safım böyle birinin evlilik düşeneceğine inandığım için ya da salağım çocukta imam tipi var baksan ama içi berbat bir hâlde.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Oralarda tanışıp gerçekten evlenen olduğuna inanmıyorum, en reel sosyal medya Instagram orada da sosyal çevreden insanlar oluyor diye biliyorum
00 Yorumlaİnsanlara yazdıklarına çok güldüm 😁 ama haklısın. Dikkat etmek lazım. Sende dikkat et girme öyle yerlere. Hiç gerek yok.
10 YorumlaE sen şimdi uygulamanın reklamını yaptın burada. Bilmeyen de merak edip indirecek
03 Yorumla
Soran9 ayAmacım bu değildi ama sen bilirsin indirmesinler istedim yanlış mı yaptım ben ne yapaýim aynı tuzağa düşsünler istemedim.
Soran9 ayAnlatmak istediğim Rabbim biliyor niyetimi buydu neyse boş ver
9 ayO tür uygulamalardan eş aramak yokluğun kaçıncı seviyesi
02 Yorumla
Soran9 ayYoklukla ilgisi yok sadece ben güvenilir sandım ne bileyim bana büyük bir ders oldu.
Soran9 ayYoklukla ilgisi yok ben güvenilir sandım ne bileyim dikkatli olmak gerek..
Evlilik mi kaldı Kamuran, kurtul ortaçağ karanlığından
026 Yorumla
Soran9 ayEvlilik istemeyen kimseyle ugraşmasin. Senin amacın da sanırım başka bir şey bir daha yorum yapma. Teşvik amaçlı.
Soran9 ayUtan miyorsun değil mi böyle bir konuşma yapmaya seni İslamın güzelliğine davet ediyorum Mehmet Yıldız Hocadan başlayabilirsin... Senin benim hakkımda söylediğin cümle de umrumda değil beni Allah bildikten sonra
Soran9 aySana soracak değilim ben İslam çerçevesinde yaşamak istiyorum neden diğer dünya mı da karartayım insanları tertemiz sevmek varken sevmesem de neden birinin hayatını oyuncak gibi kullanayım
Soran9 ayBir de seni teheccüd namazına davet ediyorum
Soran9 ayBiraz araştır güzelliklerini inşallah biraz Islama yaklaşırsın
Soran9 ayDogmatik inanış diyorsun peki bizi kim yarattı? ölünce ne olacağız ya da nasıl dünyaya geldik? Hiç kendine bu soruları sordun mu? Bilmiyor olabilirsin ama öğrenebilirsin birden fazla kitap var dini sohbet var.. Bir de kabirde nasil hesap vereceğiz.
Soran9 ayRasyonel zeka nedir bilmiyorum bilmek de istemiyorum elhamdülillah yeterince zekâm var sadece cok fazla güveniyorum
Soran9 ayDegmeyecek insanlara
Soran9 ayBaskalarinin akli diyorsun sence evlilik basit bir şey olsaydı biz dünyada olur muyduk? Adem ve Havva annemizi bilmiyor musun? Kusura bakma ama sen de bir bataklıktasin.
Soran9 aycanımsın diyektim ama neyse bu arada Sümeyye de güzel isim sorun değil bana yakıştırma yapman da hadi işine..
Soran9 aycanımsın diyecektim canım olmuş klavyeden sakın beni başka bir şekilde anlama
Soran9 aycanımsın
Soran9 ayCanımsın gibi bir şey yazmadım ama klavyede kafayı yedi artik
Soran9 ayKüfür değil di ama neyse anlamıyorsun zaten ne anlatayım nereden başlayayım Zülfikâr
Soran9 ayGit işte işine diyorum sen de cevap verme.. Ne yapmak istiyorsan onu yap banane
Soran9 ayO küfür de senin karekterini yeterince gösterdi çok sağol
Soran9 ayİanmayana sözüm yok ben davet ettim sana da güle güle inşallah yolun aydınlık olsun.. Pek sanmıyorum ama..
Soran9 aySon kez inancını bir sorgula..
Soran9 ayBenimle konuşma şeklin de hiç hoş değil bir bayanla nasıl konuşulması gerektiğini öğren öncelikle
Soran9 ayBildirim almak istemiyorsan bir daha yazma olur biter
Soran9 ayMuta nikahını da senin üzerinde uygulasak daha mantıklı olur sanki..
Soran9 ayİnancımla bir sorunun yok ama karşı da çıktın inancıma
9 ayHayatımda hiç amar veya benzeri uygulamalar kullanmadım kullanmam da
00 Yorumla
9 ayNeymiş ki o hic duymadım
02 Yorumla
Soran9 ayKötü bir uygulama kötü şeylere teşvik ediyor
Soran9 ayUzak durun
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayamarsız evlilik mi olur
02 Yorumla
Soran9 aySen hiç silme utanmaz
Soran9 ayYa bak yaşın küçük ayıp gerçekten düşünmüyorsan düşünenle de uğraşma..
9 ayO nasıl bir uygulama
01 Yorumla
Soran9 ayYoutube bak amar ne? yaz çıkar
- İnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı.
9 ayO ne ilk kez duydum:/ tanışma uygulaması mi
011 Yorumla
Soran9 ayEvet ama anlatamam o kadar berbat ki tanışma değil birden fazla kişiyle flört gibi düşün bir de seni afedersin tek gecelik biri olarak görüyorlar üzücü
- 9 ay
Sen nereden duydun ve girdin ki Oraya, hayatının sokunu yaşadın desene
Soran9 ayFazla merak edip de bir de ciddi düsünüyorsan sen de düşme
- 9 ay
Yok ilk kez senden duydum adını, ciddi düşünmüyorum artık ben. Bekar kalacağım. Ancak deneyimlerini dinlemek isterim
Soran9 ayKonuşmak istemiyorum artık evlilikten hiçbir şeyden beklentim yok anlamıyor musun? Kimseye arkadaşlık konusunda da güvenim yok sevgim de yok saygım da
- 9 ay
Tamam benimde aynı iste. Beklenti olmadan birileriyle konuşmak kadar guzel bir şey yoktur bu Arada, tavsiye ederim
Bir ara. Üzme
Kendini sen
Soran9 ayDuymadım uygulama karşıma çıktı.
- 9 ay
Cok yormuş seni bu uygulama ya kıyamam sana ben
Soran9 ayIstemem sağol annem yeter bana arkadaş bir de abim
Soran9 ayKimseye kiyna indabkarin duygulari var hiç olarak görülemez çok üzücü neyse bir ara doğru yola gitmem için sana dua edeceğim etki gösterir mi bilmiyorum ama yeri göğü götüren dua biraz inançlı yasayin Müslüman bi ülkeyiz ama Müslüman gibi yaşamıyoruz. Hayvanlar bizden daha medeni..
- 9 ay
Kimseye de kıymadım zaten, insanları kırmaktan ahlarını almaktan korkarım ben.. Bu yüzden dinlemek istemiştim seni. Nasıl dersen güzellikler senle olsun:)
Gizli Üye(30-35)9 ayİlk kez duydum, bu siteyi
01 Yorumla
Soran9 ayBe de ama karsima cikti neden oldu bilmiyorum önüme uygulama reklamı çıktı.
Ne o
139 Yorumla- 9 ay
Flört tanışma uygulaması
- 9 ay
Biliyor gibisin ama neyse
- 9 ay
Anladım:)
Soran9 ay@batman7210 düsmeyin böyle bir batakliğa çıkamazsınız zor kurtuldum psikolojim yerle bir oldu. Bir de islamin güzelliğini görmeyen birine islam hakkında sorular sordum. Evlilik düşüneceğine nasıl inandım bilmiyorum.
- 9 ay
Haklısın girmem ben zaten öyle yerlere
Soran9 ay@batman7210 Ben biliyorum güzel kardeşim abla tavsiyesi olarak düşün düşme diyorum bu saatte internette gezinmek bile tehlikeli korkuyorum
- 9 ay
Neyden korkuyorsun?
Soran9 ayTesekkur ederim aslinda göruntulü arama olmadı inançlı bir insanım ama nasil dustüm bilmiyorum bana cok hosuma gittin arkadaş olabilir miyiz gibi şeyler yazdı nasıl inandiysam ben de ciddi düşünür sandım ama beni tek gecelik biri olarak görmüş tesettürlüyüm makyaj yapan biri deģilim o kadar utanç verici ki.. sesli konustum whattsapp uzerinden Allah'tan daha kotü sryler olmadan kurtuldum
Soran9 ay@batman7210 korkuyorum sesimi kullanir diye profil fotografim vardı açik değil ama korkuyorum
Soran9 ayKullanir internette diye korkuyorum
- 9 ay
Nasıl WhatsAppa geçtiniz numaranı mı verdin
- 9 ay
Sanal kadar pislik bir şey yok nasıl bulaşıyorsunuz hayret öyle şeylere
- 9 ay
İnsanın akıllı olması lazım adı üstünde tanışma flört uygulaması ne bekliyon ki adam mı çıkacak icinde 😀
- 9 ay
Öyle yapacak bişi yok önemli olan ders almak
- 9 ay
İnşallah yapmaz
- 9 ay
Deli misin sende adın delikari🤣
- 9 ay
Anldm
- 9 ay
Kedi senin mi benim de var
- 9 ay
Cinsi ne
- 9 ay
Benimki britsh erkek
- 9 ay
Benimki yerinden kalkmıyor zorla alıyorum hep sevilmek istiyor 🤣
- 9 ay
Evet tombiş serfsz oynamıyor hep yatıyor 😀
- 9 ay
Değiştirelim 🤣🤣
- 9 ay
Birde bnmki çok aç doymuyor ona çalışıyoruz 🤣
- 9 ay
Evlendirelim onları 🤣 görmeye gelirsin arada
- İnternet & Teknoloji konusunda 471 cevap paylaştı.
9 ayHahaa.
08 Yorumla
Soran9 ayBu konunun sana komik gelmesi de çok ilginç..
- 9 ay
evliliği düşünen genç kızların evlenecek erkek bulmak için görücü usulünü tercih etmesi lazım.
- 9 ay
zi. kiciler arasından en iyi zi. kiciyle yol alamazsınız
Soran9 ayNe diyorsun sen ya utan miyor musun ben de her onume gelele evlilik dusunup konusan biri değilim utan biraz
Soran9 aySen hiç hata yapmadin ssanirim uğrasma benimle ben uygunsuz bir şey yapmadım ama bana düşünüldü anlamıyor musun
Soran9 ayBu da beni oldukça üzdü nasil insanlarsiniz siz ya
- 9 ay
Niye gerçek bu
Soran9 ayHadi iďine kardesim artik insani bezdirdiniz ya alay konusu oldum eğence ariyorsunuz kendinize
9 ayO nedir ki siz düşünüyor musunuz
010 Yorumla
Soran9 ayDüşünsem de sizi ilgilendirmez.
- 9 ay
Evet ilgilendigimi soylemedim 195 im 160 lik kızlara zaten bakmıyorum muhtemelen oylesin
Soran9 ayNereden biliyorsun bir de benim boyum da seni ilgilendirmez
Soran9 ayNE kada boyu kiloyu takıntı yapıyorsunuz boß yapmasan da beni ilgilendirmiyorsun boyunla övünme bir söz vardır devede de boy var eşeğin arkasından gidiyor diye hatırlatmak istedim..
- 9 ay
Ortalama vasat cevaplar
Soran9 ayYazma o zaman
Soran9 ayDevam etme
- 9 ay
Kızdırmak istiyorum belki
Soran9 ayEngel ister misin?
- 9 ay
Kapılar açılsın isterim
9 ayAmar ne?
012 Yorumla
Soran9 ayYoutube bak çıkar
Soran9 ayKötü bir uygulama yanlışa sürüklüyor
- 9 ay
Yahu söylesene bu saatte onumu araşştırtcan
Soran9 ayFlört uygulamasaymış ve seni bir defalık biri olarak görüyor biriyle konuşursan batarsın uzak dur.
- 9 ay
Anladım garip garip bir sürü uygulama çıktı
Soran9 ayEvet sakın deneme denemek isteyeni de uyar yapmasın
Soran9 ayKötü bir niyetim yok ciddi söylüyorum.
- 9 ay
Anlıyorum ciddiyetinin farkındayım benim çevremde pek uğraşan yok öyle şeylerle ama duyarsam uyarırım teşekkürler
Soran9 ayEvet ama bir anlık gaflete düşebilirsin Allah korusun.
- 9 ay
Yani pek sanmıyorum ama teşekkür ederim uyarın için tekrar
Soran9 ayİnşallah aman düşme kardeşim Allah korusun.
- 9 ay
Amin cümlemizi inşallah
9 ayİsminden belli amar neymiş
01 Yorumla
Soran9 ayEvet ismi bile ilginç her neyse indirmeyin bu uygulamayı kullanmayın sadece bu değil bunun gibi uygulamanın hiç birini indirmeyin
9 ayO ne ki
04 Yorumla
Soran9 ayMerak etme kardesim gerek yok cok gereksiz
- 9 ay
Tamamda ne?
Soran9 ayFlört uygulamasaymış ama daha da ileri
- 9 ay
Tunder gibimi? Senin ne isin vardi orada
Amar ne knk
01 Yorumla
Soran9 ayDiyorum ki kardeşim öyle bir uygulama indirme kullanma çünkü kötü pislik var içinde her şekilde
9 ayNiye acaba
05 Yorumla
Soran9 ayBak benden küçük yaşın kardeşim uygulamayı indirme youtube yaz çıkar seni tek gecelik biri olarak görüp alay ediyorlar meze konusu olarak görüyorlar. Sakın bir anlık hevesle hareket etme hayatın mahvolur.
Soran9 ayNeden beni afedersin tek gecelik olarak gördü ölseydim daha iyiydi.
- 9 ay
Ben erkeğim abla
Soran9 ayNe yapayım ben de kadınım suç mu?
- 9 ay
Kadin olmayi neden suç olarak algıladın
9 ayNe indirelim
04 Yorumla
Soran9 ayİndirme hiçbir şey tiktok da indirme hepsi kötü
- 9 ay
Sosyal medya yok bendr zaten burası ile wp var
Soran9 ayBen silmistim digerlerinden kurtulmustum hiçbir sey birakmamîstim bu defa da amar gibi bir bokun içine düştüm afedersin
- 9 ay
Yazsanabana noldu merak ettim
One ki
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 638 cevap paylaştı. ne işe yarıyor ki
00 YorumlaAmar nedir ki
00 Yorumla
9 ayO ne lan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayO neki
02 Yorumla
Soran9 ayYoutube yaz çikar
Soran9 ayFlört uygulamasıymış ben bilmiyordum öğrendim büyük bir ders aldım
9 ayO ne ki
36 Yorumla- 9 ay
Flört tanışma uygulaması
Soran9 ay@batman7210 sen indirdim sanırım kullanmaya devam ediyorsan sil silmek de bir o kadar zor hayatımda böyle bir rezillik yaşamadım
- 9 ay
İndirmedim
Soran9 ay@batman7210 Flört ama gençler bir batakliğa sürükleniyor yapmayın.
Soran9 ay@batman7210 indirdiğin için demedim sil dedim düşme dedim bataklığa
Soran9 ayKullanma asla öyle bir uygulama kullanmayi da isteme
Niye
012 Yorumla
Soran9 aySana açıklama mı yapayım rezil bir uygulama.
Soran9 ayİyi degilim utaniyorum korkuyorum ve rezillik icindeyim
Soran9 ayİstemiyorum bir de seninle uğrasamam
Soran9 ayEvet artık biliyorum İslamın güzelliğini bir daha da daha dikkatli olacağım.
Soran9 aySeni de bilmiyorsun demiyorum ama önem vermiyorsan İslami yaşamaya davet ediyorum bana büyük bir ders oldu. Ama ben hep dua ettim.
Soran9 ayTebrik ederim
Gizli Üye(36-45)9 ayİnkar mı etti?
07 Yorumla
Soran9 ayNe diyorsun dayı sen
Cevap sahibi9 ayUygulama adı amar mı yeğen?
Soran9 ayEvet deneme bence pişman olursun
Cevap sahibi9 ayDenemeye değer için bir hayatım yok. Ama ilk kez duydum.
Cevap sahibi9 ayHala, baba yarısıdır. Dayıya benzemez. Doğru ne ise açıkça yazman lazımdı. Fakat sen iyi olmalısın.
Soran9 ayNe saçmalıyorsun
Soran9 ayHala mı demeliydim uğraşma benimle
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne