Merhaba arkadaşlarım. Size bir soru soracağım. Çok ciddi bir konu. İçim içimi yiyor. Düşünüyorum, düşünüyorum. Cevabını bulamıyoru?

Merhaba arkadaşlarım. Size bir soru soracağım. Çok ciddi bir konu. İçim içimi yiyor. Düşünüyorum, düşünüyorum. Cevabını bulamıyorum. Snapchat'ten anlayışı olan varsa buna cevap versin lütfen. Bakın arkadaşlarım. Şimdi, ben iki telefonda aynı Snapchat'i kullanıyorum. Diğer telefonum Samsung Galaxy A55 ve diğer telefonum da Samsung Galaxy A20. Şimdi benim bir tane arkadaşım var Snapchat'ten. O hesabını dondurdu. Ara sıra donduruyor biliyorum. Ama bir şey oldu. Samsung Galaxy A55 telefonumda şöyle yazıyor. Bu kişi size arkadaş eklemediği için siz artık onu mesaj gönderemezsiniz. Hikayeler kısmına giriyorum. Orada şöyle yazıyor. Arkadaşların ve o kişi orada diğerde kalmış. Neden böyle? Neden diğerde kalmış? Ama Samsung Galaxy A20'de de biz arkadaş gözüküyoruz. Takvimini yazıyor ve diyor ki siz bu süreçte arkadaşsınız. Yani beni arkadaşlıktan çıkarttı sonra hesaba dondurdu. Yoksa bu bir hata mı? Farklı farklı telefonlarda farklı farklı durumlara gözüküyor

Güncellemeler
9 ay
Merhaba arkadaşlarım. Size bir soru soracağım. Çok ciddi bir konu. İçim içimi yiyor. Düşünüyorum, düşünüyorum. Cevabını bulamıyorum. Snapchat'ten anlayışı olan varsa buna cevap versin lütfen. Bakın arkadaşlarım. Şimdi, ben iki telefonda aynı Snapchat'i kullanıyorum. Diğer telefonum Samsung Galaxy A55 ve diğer telefonum da Samsung Galaxy A20. Şimdi benim bir tane arkadaşım var Snapchat'ten. O hesabını dondurdu. Ara sıra donduruyor biliyorum. Ama bir şey oldu. Samsung Galaxy A55 telefonumda şöyle
Merhaba arkadaşlarım. Size bir soru soracağım. Çok ciddi bir konu. İçim içimi yiyor. Düşünüyorum, düşünüyorum. Cevabını bulamıyoru?