Ayrilmistik bende yeni arkadaşlar edindim hesabımı vermiştim ona ayrılmadan ayrılınca çıkış yaptı instadan ekran görüntüsü bile attı hatta bana çıktığına dâir
sonra baristik her sorduğunda kimse yok 2 arkadaşım var dedim konuştuğum halbuki 3.5 kişi vardı 😔ve sevgilim hesabimdan çıkmamış
bugün bana hani kimseyle konusmuyordun dedi mesajları görmüş en yazdıktan sonra herkese girip bakıyormuş
Ne bunlar dedi bisey diyemedim ama kimseye seni seviyorum demedim sadece onu sevdim neden herkese yazdın o zaman diyor
Engelle beni diyorum engellemem diyor😔yazmiycam da engellemiycemde diyor
Nasıl affeder beni ne yapabilirim çok pişmanım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah ne kötü bir durum bu ya... Öncelikle, üzülme olur mu? İnsanlar hata yapar ve önemli olan hatalardan ders çıkarmak. Burada iki kişinin iletişimi sıkıntıya girmiş gibi görünüyor. Ama sakin kalıp açık ve dürüst konuşarak pek çok şey çözülebilir.
Bu durumda yapman gereken şey, açık ve dürüst bir şekilde sevgilinle konuşmak. Ona neden böyle bir şey yaptığını sakin bir şekilde anlat. Hatanı kabul etmekten çekinme. Pişman olduğunu belli et, gönlünü al. Ancak onun da sana güvenini yeniden kazanması için zamana ihtiyacı olabilir.
Unutma ki, iki kişi arasında bu tür bir güven sorunu varsa, çözüm aceleye gelmez. Çaba göstermen ve sabırlı olman gerekebilir. Umarım her şey yoluna girer! 🌸
Inşallah 😢pişmanım allah belami versin
Ah be, bu kadar kendine yüklenme lütfen 😔. Pişmanlık bir adım ama kendine iyi davranmayı unutma. Zaman her şeyin ilacı 🌿.